Опубликовано
26 мар. 2015 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Moscow Mode Lingerie & Swim ilk etkinliğinde pozitif sinyaller aldı

Опубликовано
26 мар. 2015 г.

CPM ay başında, Şubat ayında gerçekleştirdiği ve bilançosunu oluşturmak için bağımsız özellikte yeniden planlanan yeni iç giyim ve mayo etkinliği için ziyaretçi oranında %19’luk bir gerileme açıklamıştı.


Moscow Mode Lingerie & Swim Fuarı - Igedo/Eurovet - Igedo/Eurovet.


Moskova fuarı Igedo’nun organizatörü ve Fransız Eurovet işbirliğiyle ortaya koyulan Moscow Mode Lingerie & Swim'in ilk etkinliği için pozitif sinyaller söz konusuydu.

Ziyaretçi oranı eski "Body & Beach" formatında yapılan, bir önceki sezona göre artış göstermişti. Moscow Mode Lingerie & Swim’in ilk etkinliğini Rusya’daki krizin etkilerine rağmen %17,5 artışla, 2006 alıcı ziyaret etti. Alan ilk kez ayrı bir girişe ve Eurovet tarafından düzenlenen yeni bir promosyon stratejisine sahipti.

Eurovet CEO’su Marie-Laure Bellon, “Mode Lingeri daha küçük olsa da (kriz umulan oranda markanın bir araya gelmesine olanak tanımadı), ambiyans oldukça güzeldi ve sergiciler ile ziyaretçiler etkinliğin dinamizmi, yeni yönetimi ve aynı zamanda Lingerie Talks tartışma alanındaki fikir alış verişi olanaklarına yönelik olarak oldukça olumlu görüşlere sahipti” açıklamasını yapıyor.

Moscow Mode Lingerie & Swim ziyaretçilerinin yarısından çoğu Moskova'dan, diğer yarısı ise Rusya'nın diğer bölgelerinden ve toplamda %5'i ise diğer ülkelerden katıldı. Öncelikle Avrupa’dan gelen 40 sergici 90 markayı tanıtımını yaptı.

Organizatörler ilk etkinlikte ortaya koydukları pozitif bir bilançonun ardından bu rakamı artıracaklarını umut ediyorlar. Bir sonraki etkinlik, yeniden Moskova Fuar merkezinde 2-5 Eylül 2015 arasında gerçekleştirilecek.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.