Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
19 апр. 2017 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Munich Fabric Start’tan yeni bir girişim

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
19 апр. 2017 г.

Munich Fabric Start ekibine göre, üretim ve satın alma birbirinden ayrılamaz iki öge, buradan yola çıkarak alman kumaş ve aksesuar fuarı Munich Apparel Source adını taşıyan yeni bir buluşma lanse ediyor.


Munich Fabric Start’tan yeni bir etkinlik - DR


Fuarın genel müdürü Wolfgang Klinder yaptığı açıklamada tekstil ve moda sektörlerinin lojistik anlamda karmaşık ve oldukça kapsamlı olan, üretim ve tedarik sürecinin karşı karşıya kaldığı artan taleplerin Munich Fabric Start ve üretim ve tedarik alanında uzmanlaşan yeni Munich Apparel Source gibi birbirini tamamlayan ve eş zamanlı iki etkinliğin sinerjisine ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

Yeni etkinlik 5-7 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek ünlü fuar ile birlikte düzenlenecek ve Kuzey Afrika, Asya ve Avrupa’dan gelen üretim ve tedarik alanında uzman 200 şirketin arzlarını tanıtacak. Bu ilave arz bu sektöre yönelik seminerler ve çalışmalar da içerecek.

Fuar arzını halihazırda Bluezone adını taşıyan denim alanı ile genişletmişti. Son etkinliği sırasında organizatörler ziyaretçi sayısında %3 artış gerçekleştiğini ifade etmişlerdi.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.