Автор
Fibre2Fashion
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
2 нояб. 2016 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Original Penguin Avrupa lisansı Sportsfactory’nin

Автор
Fibre2Fashion
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
2 нояб. 2016 г.

Perry Ellis International Original Penguin by Munsingwear marka spor, lifestyle ve moda aksesuarlarının Avrupa’da dağıtımı için Sportsfactory Consulting ile anlaşma yaptı. Aksesuarlar arasında küçük deri ürünler, çantalar, sırt çantaları, büyük boy el çantaları, bel çantaları, saç bantlarının yanı sıra eşarplar ve eldivenler bulunuyor.


Sportsfactory Consulting Original Penguin markasının spor, lifestyle ve moda aksesuarlarını Avrupa’da dağıtacak - Perry Ellis


Perry Ellis’e göre, bu ürünler perakende mağazalarında, lüks perakende mağazalarında, özel mağazalarda ve Original Penguin perakende mağazalarında ayrıca İlkbahar/Yaz 2017 için çevrimiçi olarak satışa sunulacak.

Sportsfactory’nin yönetim müdürü, Ian Burslem, bu işbirliğinin global alanda büyümelerine katkıda bulunacağından emin olduklarını, bu ikonik Amerikan Lifestyle markasının dünyanın her yerinde kullanıldığını ve pazardaki uzun süreli geçmişi sayesinde çanta ve saç bantı ürünlerini yaymak için mükemmel bir olanak ortaya koyduğunu ifade etti.

Copyright © 2024 Fibre2Fashion. All rights reserved.