Опубликовано
15 мар. 2011 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Paris'te bir Türk, Arzu Kaprol

Опубликовано
15 мар. 2011 г.

Türkiye’de modanın önde gelen isimlerinden Arzu Kaprol, sonbahar-kış 2011/2012 koleksiyonunu ilk defa Paris Moda Haftası kapsamında sundu.

Arzu Kaprol
Arzu Kaprol, Paris'te ilk defile, Sonbahar-Kış 2011/2012 koleksiyonu, (c) Guy Marineau


Bu sezonun 7 yeni tasarımcısı arasında yer alan Kaprol, yurtdışından katılan isimlerin çoğu gibi, hem üretim hem de dağıtım açısından kendi ülkesinde oturmuş bir marka. Tasarımcı, defileden bir kaç saat önce başarıyla tamamladığı koleksiyonunun başında sükunetle beklerken “Paris’e gelmem için kendimi hazır hissetmem gerekiyordu” diye konuştu.

Kaprol, deri ürünlerde marifetini gösterdiği koleksiyona “Geleceğin Arkeolojisi” adını vermiş. Lazer kesimli veya kırıştırılmış bu deri parçalı, güçlü ve grafik siluetler Türk kalitesini gözler önüne seriyordu.

Hazır giyim koleksiyonu haricinde tasarımcının hazırladığı “couture” koleksiyonu ise dünya jet sosyetesini hedefliyor.

Kaprol ayrıca ev tekstil ürünlerine de el atmış durumda. Tasarımcının imzasının taşıyan bu ürünler Linens mağazalarında, Arzu Kaprol butiklerinde ve yurtdışında bazı seçkin mağazalarda satılmakta.

Arzu Kaprol, Türkiye’deki 6 adet mağazası ve Beymen mağazalarında bulunan corner’larıyla, Beymen’i de bünyesinde bulunduran Boyner gruba ait. Deri Tanıtım Grubu, Ağaoğlu, Pegasus ve Trendyol.com sponsorluğu ile Paris’te ilk defilesini gerçekleştiren tasarımcı, bundan daha fazlasını hedeflediğinin sinyalini vermiş oldu.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.