Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
4 июл. 2017 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Petit Palais’de Giambattista Valli Ayakta Alkışlandı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
4 июл. 2017 г.

Giambattista Valli’nin doruğa ulaştığı defilenin ardından Petit Palais’nin iç bahçesi boyunca yürüyüp, eğilerek selam verince izleyicisinden aldığı ayakta alkış ile büyük bir mutluluk yaşadı.


Giambattista Valli - Fall-Winter 2017 - Haute Couture - Paris - © PixelFormula


 
Büyük bir şaşkınlık yaşayan hayranları hiper romantik koleksiyonunu ve geçen Cuma aldıkları Romalı tasarımcının, moda evinde önemli bir katılımı olan, dev lüks grubu Kering’in yatırım aracı Artemis ile anlaşma imzaladığı haberini açık bir şekilde kutladılar.

Defile sonrasında Valli, Giambattista’nın çiçek işlemeli elbiselerinden biri ile giriş yaptığında blogger’ların çılgın bir şekilde dışarıya üşüşmesine neden olan Celine Dion ve Bianca Brandolini tarafından çevrelendi.

Sahne arkasında Dion’un Paris’teki en popüler tasarımcılardan biri olan Valli’ye sarılırken, “MUHTEŞEM” diye seslendiği duyuldu.

Mozaik podyumda, drapeli ve fırfırlı ipek şifon kokteyl elbiseleri, “çiçek bahçesi” makrame elbiseler ve kristal aynalar kullanılarak yapılmış kokteyl ceketleri geçidi sahnelendi. Finalinde ortaya koyduğu önden kısa ve pagoda tipi arkası olan, çok fırfırlı balo elbisesi beşlisi oldukça etkileyiciydi. Tüm kıyafetler Eleuteri’den mücevherler özellikle Eski Roma madeni paraları ile tamamlanan choker’lar ile son görünümüne kavuşuyordu.


Giambattista Valli - Fall-Winter 2017 - Haute Couture - Paris - © PixelFormula



Valli nadir özelliklere sahip bir moda ortaya koyuyor, bu da çok az sayıda kadının ürünlerine ulaşabilecek kadar zengin olduğu ama halihazırda onlara ulaşmanın hayaliyle bile mutlu olduğu bir dünya sunmasına neden oluyor.

Romalı tasarımcı anlaşma haberiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, anlaşmadan oldukça mutlu olduğunu, artık teklifini gerçekten genişletmek için yeterli olanağa sahip olabileceğini ifade etti.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.