Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 сент. 2016 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Peuterey’den neşeli bir kampanya

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 сент. 2016 г.

Peuterey dünya çapındaki tanınırlığını artırmak ve eğlenceli bir marka imajıyla daha fazla tüketicinin ilgisini çekmek için reklama her zamankinden daha fazla önem veriyor. Bu strateji satışlarının %72’sini halen İtalya’da gerçekleştiren marka için bir zorunluluk.

Yeni Peuterey videosu


İtalyan spor giyim markası daha genç uluslararası müşterilere ulaşabilmek için, bir şişme ceket üreticisi olarak ciddi imajından kurtularak sosyal medyada daha aktif hale gelmesi gerektiğini biliyor.

Web sitesini tamamen yenilemesinin ardından Sonbahar/Kış 2016-17 için marka çekimleri Mert Alas ve Marcus Piggott tarafından gerçekleştirilen ve #realitytelling adını taşıyan bir tanıtım kampanyası ortaya koydu. Kampanyanın sanat direktörlüğünü Giovanni Bianco yaparken, Sarah Jessica Parker, Tom Hanks ve Jennifer Lopez gibi ünlüler de kampanyada yer alıyor.

Bu kampanya ile birlikte #AmISayingPeutereyRight adını taşıyan bir projeyi de lanse etti. Bu proje Brezilyalı yönetmen Bruno Llogti tarafından çekilen ve farklı ülkelerden genç modellerin ‘Peuterey’ adını telaffuz etmeyi denediği eğlenceli bir videoyu içeriyor.


'Peuterey' adı nasıl telaffuz edilir videosunun oyuncuları - peuterey.com

 
Markanın web sitesinden erişilebilen bir dakikalık video, önümüzdeki aylarda, Peuterey koleksiyonlarının ve marka imajının dünyaya tanıtılacağı bir iletişim ve pazarlama stratejisinin ilk basamağını oluşturuyor.

17 Ekim tarihinde, Peuterey bir Çinli blogger ile birlikte yerel Moda Haftası sırasında, Şanghay mağazasında özel bir etkinlik düzenleyerek, video klipini ve Peuterey’in Çin e-mağazasını lanse edecek.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.