Опубликовано
5 янв. 2015 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Pitti Uomo'nun onur konuğu Rusya katılımını iptal etti

Опубликовано
5 янв. 2015 г.

Pitti Uomo’nun davetlisi Rusya, etkinliğin önümüzdeki buluşmasına katılamayacak. 13-16 Ocak tarihleri arasında Floransa’da gerçekleştirilecek olan, erkek modası için referans niteliği taşıyan fuarın organizatörleri bu son dakika değişikliğini Aralık ayı sonunda yayınladıkları bir basın açıklamasıyla duyurdular.


Rusya, Pitti tarafından Eylül ayında Milano’da düzenlenen Super fuarının göz alıcı konuğuydu



Projede Rusya Federasyonu Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile olan işbirliği çerçevesinde Pitti Uomo ile birlikte çalışan Russian Fashion Council yetkilileri ekonomik krizin ve son haftalarda giderek kötüleşen kur oranları durumunun Rusya’nın Floransa’daki etkinliğe katılımını olanaksız hale getirdiğini ifade ettiler.

Açıklamalarında, rublenin 2014’ün son haftalarındaki hızlı düşüşünün ve Rusya genelindeki ekonomik krizin Rusya’nın Pitti Uomo’nun bu buluşmasına kurumsal katılımını engellediğinin altını çizdiler.

Bununla birlikte, Pitti Uomo fuarının organizatörü ve Russian Fashion Council yetkilileri koşullar elverişli olur olmaz bu işbirliğini yeniden etkin hale getirme konusunda fikir birliğine vardıklarını belirttiler.

2014 Eylülünde Milano’nun Super fuarında Rus modasına önemli bir alan ayıran Pitti Immagine, Pitti Uomo’nun 87. etkinliğine Rusya’nın 13 adet yüksek kaliteli Rus markasıyla (10 kadın modası markası, 3 erkek modası markası), onur konuğu ülke olarak katılacağını açıklamıştı.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.