Опубликовано
22 янв. 2015 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Pitti Uomo'nun rekor katılımlı buluşması kapılarını kapattı

Опубликовано
22 янв. 2015 г.

“Bu büyük ve etkili bir Pitti Uomo oldu! Beklentilerimizin çok üzerinde bir katılım ile olağanüstü bir buluşma gerçekleştirdik. Rekor sayıdaki 1200 sergici ve hatasız bir şekilde gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon ile her şey muhteşem bir şekilde sonuçlandı” bunlar erkek fuarının patronu Rafaello Napoleone’nin büyük mutlulukla yaptığı açıklamaları. Napoleone fuar tarafından organize edilen özel etkinliklerin getirdiği başarıdan da oldukça memnun olduğunun altını çiziyor.


Pitti Uomo 87 büyük katılımın gösterildiği bir buluşma oldu



« Yeni yetenekler arasında Marni gibi büyük bir markanın defilesi ve Olivier Saillard ve Tilda Swinton’ın gösterisi ile büyük bir etkileşim ortaya koyuldu. Bu her zaman olacak bir şey değildir”. Diğer başarılı etkinlikler arasında fuarın bu 87. buluşmasında sunulan ve oldukça beğenilen yeni bölümler « Born in the USA » ve « Unconventional » yer alıyor.

Organizatörlerin derlediği ilk tahminlere göre, 13-16 Ocak arasında Floransa’da gerçekleştirilen fuar bir önceki yıl 20.800’e karşılık bu buluşmasında 24.000 satın almacıyı çekmeyi başararak %18 ziyaretçi artışı ortaya koydu (İtalyan satın almacılar için %20 ve yabancı satın almacılar için %13).

Fuarın düzenlendiği Fortezza da Basso’ya yapılan yoğun yatırım halihazırda pozitif bir işaret olarak kendini belli etmişti, sergiciler ve genel olarak memnuniyete ulaşmış müşteriler ile standlar arasında da ortaya koyulan olumlu atmosferi yaşamak mümkündü. İlk gün ziyaretçi sayısında %75 gibi büyük bir artış kaydedildi, bu artışın en büyük nedenlerinden biri de bir önceki yıl 7 Ocak’ta, indirimlerin başlangıç tarihinde başlayan Pitti Uomo tarihlerinin değiştirilmesi oldu.


Pitti Uomo dört gün boyunca yoğun ziyaretçi akınına sahne oldu



2015-16 sonbahar-kış sezonunun ilk fuarı olan bu Pitti Uomo, iyi bir başlangıç ortaya koymuş oldu. Bread & Butter’ın sonlandırılmasının Floransa’da etkisi Kuzey Avrupalı müşterilerin artışı olurken, Rusya krizi ise Rusya ve Ukrayna’dan gelen satın almacıların sayısında düşüş kaydedilmesine neden oldu.

Diğer ülkeler bağlamında İtalya’da büyük bir artış kaydedildi, başını Fransa’nın çektiği Avrupa ülkeleri iki haneli artışlar ortaya koydu. Halen hassasiyetini sürdüren ekonomik konjonktüre rağmen, Japon müşterilerin sayısında da artış kaydedildiği görüldü.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.