Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
20 сент. 2016 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Safilo Moschino lisansını aldı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
20 сент. 2016 г.

Safilo portföyüne bu yeni prestijli lisansı kattığını açıkladı. İtalyan Aeffe grubuna ait lüks moda evinin gözlük koleksiyonları daha önce gözlük üreticisi Allison şirketi tarafından yönetiliyordu.


Moschino - PixelFormula


Lüks marka ve Hollandalı Hal fonu tarafından yönetilen İtalyan gözlük üreticisi grup arasındaki anlaşma sekiz yıl süreli olacak (Ocak 2018-Aralık 2025) ve bir sekiz yıl daha uzatma opsiyonu bulunacak. Grup yaptığı açıklamada anlaşmanın Moschino ve Love Moschino optik gözlükleri ve güneş gözlük koleksiyonlarının tasarımı, üretimi ve dünya çapında dağıtımını kapsadığını ifade etti.

Jeremy Scott’ın 2013 yılı sonunda Moschino’nun kreatif direktörlüğüne getirilmesiyle, moda evi yeni bir başarılı döneme giriş yaptı ve yeniden ön planda görülmeye başladı. Bu yeni işbirliği gözlük üreticisi marka için, ilgi çekici bir olanak ve önemli bir büyüme potansiyeli olarak değerlendiriliyor.

Safilo’nun yönetim müdürü Luisa Delgado açıklamasında diğerlerinden farklı, premium ürünlerine değişik bir dokunuş sağlayabilecek bir marka arayışında olduklarını ve bunu da Moschino’nun hareketli yaratıcılığında bulduklarını belirtti.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.