Автор
AFP
Опубликовано
11 февр. 2015 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Saint Laurent'de androjen siluet

Автор
AFP
Опубликовано
11 февр. 2015 г.

Paris erkek moda haftasının kapanışında gerçekleştirilen Saint Laurent defilesinde moda tasarımcısı Hedi Slimane tamamen androjen bir gardrop sundu.


Sonbahar-kış 15/16 koleksiyonu (Fotoğraf: Pixel Formula)



Önümüzdeki sonbahar-kış sezonunun baskın rengi olan siyaha bürünmüş Carreau du Temple’da, Saint Laurent’in her zamankinden daha ince hatlı siluetlerine, deri veya kumaştan iki katlı ultra slim pantolonlar, kısa ve dar ceketler, sıra dışı montlar ve yün mantolar eşlik etti.

Pierre Bergé, eski manken Betty Catroux ve Vogue’un Amerika baskısının yazı işleri müdürü Anna Wintour karşısında sunulan bu koleksiyon ile uzun ve kolsuz pelerin geleneksel mantolara alternatif olarak sessiz bir geri dönüş yaptı. Takım elbiselerde, Borsalino tarzı çizgili modelin, yüksek topuklu botlar üzerinde geri geldiği gözlerden kaçmadı.

Yeşil asker parkalarının altında siyah veya gümüş rengi payetli tunikler veya kısa elbiseler başta olmak üzere, bir baloya yakışır bayan modelleri koleksiyonda yerini alırken, erkekler için gece kıyafetlerinde ise pullu işlemelerin hareketli ceketler üzerinde kullanıldığı görüldü.

Копирайт © 2024 AFP. Все права защищены. Любая информация даннного раздела защищена законом об интелектуальной собственности и не может быть скопирована, перепечатана, изменена, издана или использована в коммерческих целях.