Автор
Kobiden
Опубликовано
8 июн. 2011 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Sarar AVM Bozüyük'te açıldı

Автор
Kobiden
Опубликовано
8 июн. 2011 г.

Sarar Grubu'nun, dünya markalarını Bozüyük'te yaptırdığı kervansaray mimarisine sahip alışveriş merkezinde bir araya getiren büyük projesi Sarar AVM törenle hizmete girdi. 50 milyon dolara mal olan merkezde 120 dükkan ve 5 bin metrekarilik büyük mağaza bulunuyor.

sarar
Sarar İlkbahar-Yaz 2011 Erkek koleksiyonu


Sarar AVM'nin açılış kurdelesini Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu ve konuklarıyla birlikte kesen Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar "Bu güzel açılış Bozüyük halkı için, çevremiz için, ülkemiz için, hayırlara vesile olsun" dedi.  "Eskiden Avrupa'ya gittiğimizde dünya markalarına zincir mağazalara özenirdik, şimdi Türkiye bu konuda önemli bir adres oldu" diyen Sarar, "Ülkemiz çok büyük, Türk insanı çok cesaretli" şeklinde konuştu.

Tamamlandığında bin kişiye istihdam yaratacak AVM ile ilgili bilgiler veren Cemalettin Sarar, "Alışveriş merkezimiz İstanbul, Eskişehir, Kütahya, Afyon, Uşak, Isparta ve Antalya güzergahının kavşak noktasında. AVM'de bugün 15 mağaza faaliyete başladı. Diğer mağazalar da hazırlıklarını tamamlayarak, hizmet vermeye başlayacaklar" dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu da ilçeye yaptığı bu güzel yatırım nedeniyle Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar 'a teşekkür ederek, "Bozüyük için yapılan her türlü yatırımı sonuna kadar destekliyoruz. Bu tesislerde bin kişi istihdam edilecek. Aileleriyle birlikte bu sayı yaklaşık 5 bin kişi olacak. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Açılışa Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve kardeşleri Celalettin Sarar, Sebahattin Sarar, Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Tekeli, faaliyete başlayan mağazaların yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.