Опубликовано
27 янв. 2016 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Satın alma: Textile Exchange için yeni bir istem sistemi

Опубликовано
27 янв. 2016 г.

Kar amacı gütmeyen Textile Exchange (eski Organic Exchange) kuruluşu müşterilere siparişlerinde kullanılan materyalleri doğrulama talebinde bulunma olanağı sağlayan, Content Claim Standart için CCS'in yeni bir versiyonunu açıkladı.


cncotton.com


CCS hızla markalar için önemli bir destek olarak değerlendirildi. Ve sektörün Adidas, H&M, Patagonia ve The North Face gibi devleri, bu basitleştirilmiş yeni prosedürün geliştirilmesine katkıda bulundu. Ve bu bağlamda desteksiz kalmamak için, CCS’nin önceki versiyonu 1 Ocak 2017 tarihine kadar kullanılabilir olacak.

Markalara yönelik 38 sayfalık kullanım kılavuzunun giriş kısmında belirtildiği şekilde, CCS anlaşmazlık durumunda yürürlükteki yerel düzenlemelere karşı üstünlük sağlamayacak. Sayıları ve etkileri büyük önem taşıyan markalar açısından CCS, tedarikçilerin üretim koşullarına ve teslim edilen ürünlerde kalite standartlarına uyması için en iyi desteği sağlıyor.

Content Claim Standart’ın yeni versiyonu, Organis Content Standart için, OCS’nin güçlendirilmiş bir versiyonunu da içeriyor. Adının da ortaya koyduğu üzere bu doğrulama süreci nihai üründe mevcut olan organik hammaddelerin doğrulanmasını içeriyor.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.