Автор
Kobiden
Опубликовано
15 июл. 2010 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Silk&Cashmere'den yaza ipeksi dokunuş

Автор
Kobiden
Опубликовано
15 июл. 2010 г.

İSTANBUL - SILK & CASHMERE çarpıcı tasarımlarıyla 2010 yazının moda trendlerini belirliyor.




Kaşmir ve ipek tutkunlarının vazgeçemediği markası SILK & CASHMERE kalite çizgisini 2010 yaz koleksiyonu ile sürdürüyor. SILK & CASHMERE’ in yeni sezon koleksiyonunda ipek çeşitlemesi yer alıyor.

SILK & CASHMERE’ in 2010 modasının tüm rafine çizgilerini taşıyan tunik, gömlek ve bluzları, yakmayan, terletmeyen, hava geçiren, doğal ve sağlıklı saf ipekten üretildi. İpeğin kaşmirle, pamukla, ketenle, bambuyla olan karışımlarından hazırlandığı koleksiyondaki rengârenk tunikler, saf ipekten şallar, bluzlar ve gömlekler 2010 yazının moda trendlerini belirliyor.


Bu senenin en çarpıcı modelleri ise tunikler, salaş ceketler, asimetrik şallar, yırtmaçlı yelekler ve japone kollar.

SILK & CASHMERE 2010 yaz koleksiyonunda altı başlık altında topladı. Koleksiyonda pembemsi ten tonlarından, kahve ve yeşile, pastel renklere kadar uzanan geniş bir renk yelpazesi öne çıkıyor. Koleksiyonunda, dozunda kullanılmış altın, gümüş, lacivert, kırmızı ve beyazın önlenemez beraberliğinde, desenli ipek şifonlar, uçuşan kaftan elbiseler, gömlekler ve tunikler bulunuyor. Yılan ve leoparlar, bambu ve palmiyeler SILK & CASHMERE’ in 2010 yaz koleksiyonunu oluşturuyor.

SILK & CASHMERE’ in 2010 yaz koleksiyonunda erkekler de unutulmadı. Erkekler için şu ana kadar hazırlanan en zengin SILK & CASHMERE koleksiyonu niteliğindeki kreasyonda 39 farklı polo yaka t-shirt tasarımlarıyla göz dolduruyor.