Опубликовано
28 янв. 2015 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Sisley Türkiye'de gelişimini hızlandırmak için iş ortağını buldu

Опубликовано
28 янв. 2015 г.

Sisley’in ilerlemeye karar verdiği yeni iş şekli, özel dağıtıma yönelik iş ortaklıklarını içeriyor. Benetton grubunun ikinci moda markası bölgedeki ilerlemelerini sağlamak için bir Türk distribütör ile bu tip bir anlaşma imzaladı.


Sisley’in İtalya’daki en son konsepte sahip mağazalarından birinin dışarıdan görünümü. Fotoğraf: Sisley.



Sisley bu ortaklık için Özlenir grubu tercih etti. Bu anlaşma markanın Türkiye pazarına girişi için sağlanmıyor, çünkü marka 1991 yılından beri bu pazarda etkinlik gösteriyor ve 25 satış noktasına sahip. Anlaşma beş yıl içerisinde 100 mağaza açmaya yönelik geniş çaplı bir planı içeren, dağıtım anlaşması dahilinde, bir üst aşamaya geçişi kapsıyor.

Benetton grubunun büyüme potansiyeli gördüğü Türkiye pazarı için, bu yeni bir bağımsız distribütörlük anlaşması türü. Bugüne kadar henüz uygulanmamış olan bu anlaşma türü, marka üzerine değil iş ortağı üzerine yatırım yapılmasını içeriyor. Bu anlaşma uygulaması gelecekte diğer ülkeler için de gerçekleştirilebilir.

Sisley bugün dünya çapında 900 adet kadın ve erkek hazır giyim mağazasına sahip. Türkiye’de açılacak olan yeni birimlerin 2014 yılında lanse edilen, daha fazla “mağaza” havasına ve imaj anlamında daha yüksek kaliteye sahip, yeni konsepte sahip olması planlanıyor.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.