Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 нояб. 2017 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Valentino Yönetimine Sebastian Suhl Geldi

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 нояб. 2017 г.

Sebatian Suhl yeni bir göreve adım atıyor. Marc Jacobs’un eski CEO’su Ocak ayı itibariyle Global Pazarların Yönetim Müdürü unvanıyla, Valentino bünyesine katılmaya hazırlanıyor.


Sebastian Suhl Valentino’daki görevine Ocak ayında başlayacak - DR


Amerikan moda sektörünün en eskilerinden olan yönetici LVMH’nin Amerika hazır giyim markasından üç yılın ardından ayrılarak, görevini Eylül ayında Marc Jacobs bünyesinden gelen Eric Marechalle’e devretti. Daha önce Suhl LVMH’nin bir diğer markası Givenchy’de 2012-2016 yılları arasında CEO olarak görev almıştı. İtalyan lüks markasının sözcüsü yöneticinin ilk olarak Amerika basınında açıklanan Valentino’ya katılış haberini doğruladı.

Sebastian Suhl için, bu 11 yıllık Prada sürecinin ardından ayrıldığı İtalya’ya geri dönüşü ifade ediyor. Prada’da yönetici Fransa Genel Müdürü, ardından Asya-Pasifik bölgesi CEO’su, son olarak ise 2009 yılında Operasyon Direktörü görevlerini üstlenmişti.

Şu an Katarlı grup Mayhoola’ya ait olan Valentino’da Suhl doğrudan CEO Stefano Sassi’ye rapor verecek ve Roma merkezli markanın global büyümesini ve giderek artan bir olasılık taşıyan ilk halka arzını yönetecek.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.