Опубликовано
1 окт. 2014 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Who’s Next Eylül’e geri dönüyor

Опубликовано
1 окт. 2014 г.

FashionMag Premium’un Pazartesi günü açıkladığı gibi, Eylül ayının çekiciliği gerçekten, oldukça yüksek oldu. Ve kısa bir süre önce karar alındı. WSN başladığı yere geri döndü.

2015 yılı itibariyle WSN WSN Développement kesin olarak 4-7 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 2011 yılında, Prêt-à-porter Paris’yi satan alan WSN, 2012 yılında Paris’in, Floransa’nın ardından ve Berlin, Londra ve Kopenhag öncesinde, uluslararası takvimde yerini alması için fuarı Temmuz başına almaya karar vermişti.


Temmuz 2014 Fame salonu. Fotoğraf: Who's Next.



MAncak uluslararası ziyaretçi kazanma hedefi görünür bir şekilde elde edilemedi ve bir önceki yılın Temmuz ayına kıyasla satın alıcı sayısında %18 gerileme ile, Fransız ziyaretçi oranında da yüksek düzeyde bir düşüş kaydedildi.

Bu durum karşısında organizatörler geniş çaplı bir anket gerçekleştirdiler. Yayınladıkları basın bildirisine göre görüşme yapılan sergicilerin %60’ı ve satın alıcıların %75’i Temmuz ayının ilk haftasının ideal bir tarih olmadığı görüşünde ve çoğunluk fuarın Eylül ayına geri alınmasını istediğini belirtti.

Görüşme yapılan sergici ve ziyaretçiler indirimlerin başladığı ilk haftada düzenlenen bir fuarın ikilem taşıdığının altını çizdiler. Organizatörler ise tarihleri değiştirerek Maison & Objet ve Paris Design Week’in (Paris Tasarım Haftası) Paris’e getirdiği birçok yabancının ilgisinden de faydalanmayı umuyor.

Who's Next’in Eylül ayına alınmasıyla birlikte fantezi mücevher fuarı Bijhorca’nın arkasından düzenleneceğinin altını çizelim. Bijhorca giyim fuarının ardından gerçekleştirilmek zorunda kaldığı 2013 ve 2013 Temmuz aylarında ki zorlu iki buluşmasının sonuçlarından ancak bu sene uzaklaşmaya başladı. Reed tarafından organize edilen fuar bu sene 5-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenerek pozitif bir eğilim elde etti.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.