Опубликовано
28 апр. 2015 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Woolmark Prize Avrupa adaylarını açıkladı

Опубликовано
28 апр. 2015 г.

Genç moda tasarımcılarına ithaf edilmiş olan uluslararası yarışma hem erkek hem de kadın modasını kapsayan karşılaşmada Avrupa’yı temsil edecek olan genç yeteneklerin isimlerini açıkladı.


İki yarışmanın Avrupalı finalistleri - Woolmark Prize


Kadın hazır giyim kategorisinde adaylar Capara (Belçika), Jindra Jansová (Çek Cumhuriyeti), Freya Dalsjø (Danimarka), CristaSeya (Fransa), Bobby Kolade (Almanya), Piccione Piccione (İtalya), Nanna van Blaaderen (Hollanda), Juan Vidal (İspanya) ve
Asu Aksu (Türkiye)

Erkek hazır giyim kategorisinde yarışacak olan adaylar ise Marius Petrus (Belçika), Pavel Ivančic (Çek Cumhuriyeti), Armoire d’homme (Danimarka), Harmony (Fransa), Ivanman (Almanya), Christian Pellizzari (İtalya), Jonathan Christopher (Hollanda), Etxeberria (İspanya) ve Giray Sepin (Türkiye).

Avrupa finali 13 Temmuz tarihinde Anvers’de yapılacak. Her kategoriden Avrupalı finalistler daha sonra diğer kıtalardan rakipleri ile karşı karşıya gelecekler. Erkek kategorisi finali 2016 yılı Ocak ayında Floransa’da, kadın kategorisi finali ise Şubat ayında New York Fashion Week dahilinde gerçekleştirilecek.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.