Опубликовано
29 февр. 2012 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

İstanbul'a özel Mango defilesi

Опубликовано
29 февр. 2012 г.

İspanyol moda markası Mango, İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu'nu Swissotel’de düzenlediği görkemli bir defile ile tanıttı. İstanbul cemiyet hayatından birçok seçkin konuğun katıldığı defilenin onur konuğu dünyaca ünlü model Amber Le Bon’ du.




Her sezon için düzenlenen defilelerde olduğu gibi bu yıl da sürprizli bir gece hazırlayan Mango'nun bu sezon için onur konuğu, 90'lı yılların ünlü mankenlerinden, ünlü modacı Karl Lagerfeld'in baş mankenliğini yapmış Yasmin Le Bon'un ve Duran Duran grubunun solisti Simon Le Bon'un kızları, model Amber Le Bon oldu.

Koreografisini Öner Evez'in üstlendiği defilede Selda Car, ve Didem Soydan gibi mankenler, Le Bon'la beraber Mango İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonunu tanıttılar.

Mango Ortaklarından Yönetici Genel Müdür Sezai Eren , Ticari Genel Müdür Arif Zurnacı ve Mango Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Neşe Kohen'in evsahipliğinde gerçekleşen MANGO'nun yeni sezon defilesini İstanbul cemiyet hayatından Eda Taşpınar, Gül Gölge, Esra Oflaz ve Mehmet Aslan gibi birbirinden ünlü isimler izledi.


Amber Le Bon


Bugüne kadar birçok uluslararası dergiye kapak olan Amber Le Bon, defile sonrası düzenlenen After Party'de DJ koltuğuna geçerek konuklara hem unutulmaz bir akşam yaşattı hem de modellikte olduğu kadar Djlikde de ne kadar başarılı olduğunu kanıtlamış oldu.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.