Автор
Kobiden
Опубликовано
18 окт. 2011 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

İtimat, tekstil sektörüne pamuk ipliği tedarik ediyor

Автор
Kobiden
Опубликовано
18 окт. 2011 г.

Kasım ve Mustafa Karakaş’ın 1995 yılında Denizli’de kurduğu  İtimat Tekstil, Denizli’de dokumacılık yapan tekstil firmaları ile iplik fabrikaları arasında köprü vazifesi görüyor. Karakaş kardeşlerin Denizli Serbest Bölge’de kurduğu Türkiz Dış Ticaret ise, ihraç ettiği pamuk ipliği ve ürünleri ile yurtiçindeki ihracatçı tekstil firmalarının ihtiyaçlarına cevap veriyor.




Photo: Corbis


İtimat Tekstil Sanayi  ve Türkiz Dış Ticaret Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Karakaş, Denizli’de dokumacılık yapan tekstil firmaları ile iplik fabrikaları arasında köprü vazifesini yapmayı amaçladıklarını ve bunu da en iyi şekilde başardıklarını söyledi. Karakaş, “Çünkü pamuk ipliği bizim işimiz. Bu sektörde en iyi şekilde hizmet veriyoruz ve bundan sonra hizmet vermeye de devam edeceğiz. Biz alım ve satımını yapmış olduğumuz pamuk ipliği ve kumaşları, depomuzda her an hazır bulundurarak, dokumacının ihtiyacına yerinde ve zamanında İtimat Tekstil olarak cevap veriyoruz” dedi.

Türkiz Dış Ticaret firmasının Denizli Serbest Bölgesi’nde faaliyet gösterdiğine değinen Karakaş, yurtdışından aldıkları en iyi kalite pamuk ipliği ve ürünlerini yurtiçindeki ihracatçı tekstil firmalarına ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde en uygun fiyattan satarak üretimlerine destek olduklarını söyledi. Hiçbir zaman komisyoncu şeklinde çalışmadıklarını müşteri memnuniyetine önem verdiklerini ifade eden Karakaş, “Depolarımızda ipliklerimiz mevcut bulunduğundan, bu işin tüccarlığını yaptığımız için kesin satışlar yapmaktayız. Biz firma olarak hiçbir zaman komisyoncu şeklinde çalışmalar yapmadık. Bizim için müşteri memnuniyeti her şeyden önce geliyor. Satışlarımızı yaptığımızda iplik fiyatları yükseldiğinde bile fiyatlar ne olursa olsun yapılan kati satışlar mutlaka teslim edildi” şeklinde konuştu.