Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
7 авг. 2019 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

2020 Pirelli Takvimi'nin Yıldızları: Emma Watson, Kristen Stewart

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
7 авг. 2019 г.

İtalyan lastik şirketi Pirelli, efsanevi takviminin bir sonraki baskısına ait perde arkası görüntüleri yayınladı. Dokuz kadın oyuncu William Shakespeare'in kaleme aldığı trajedinin kahramanı Juliet'e yönelik şahsi yorumlarını ortaya koymak üzere davet edildi.

Çekimleri Paris ve Verona'da fotoğrafçı Paolo Roversi tarafından gerçekleştirilen takvim yıl sonunda piyasaya sunulacak.


Çekimleri Paris ve Verona'da fotoğrafçı Paolo Roversi tarafından gerçekleştirilen takvim yıl sonunda piyasaya sunulacak - Pirelli


İtalyan moda fotoğrafçısı Paolo Reversi'nin 2020 Pirelli takvimi için yaptığı çekimlere ait sahne arkası görüntülerinden seçmeler yayınlandı ve "Looking for Juliet" (Juliet'i Ararken) serisine yönelik bir ön tanıtım gerçekleştirilmiş oldu.

Shakespeare'in trajedisi "Romeo ve Juliet"ten ilham alan dokuz oyuncu, klasik kahramana yönelik kendi yorumlarını ortaya koydu.

Emma Watson, Kristen Stewart, Claire Foy, Mia Goth, Indya Moore ve Yara Shahidi'den oluşan oyuncular, Chris Lee ve Rosalia'dan oluşan şarkıcılar ve sanatçı Stella Roversi kişisel, duygusal fotoğraf serisinde Juliet'e yönelik kendi görüşlerini yansıttılar.

 Fotoğrafçı yaptığı açıklamada halen kendi Juliet'ini aradığını ve bütün hayatı boyunca onu aramaya devam edeceğini çünkü Juliet'in bir hayal olduğunu ifade etti.

60'lı yıllardan beri yayınlanan Pirelli takvimi dünyanın en iyi fotoğrafçılarının eserlerini sunuyor.

Bugüne kadar aralarında Peter Lindbergh, Bruce Weber, Mario Testino, Annie Leibovitz, Mario Sorrenti, Karl Lagerfeld ile Mert Alas ve Marcus Piggott ikilisinin yer aldığı bir çok fotoğrafçı takvime katkıda bulundu.

 

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.