Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
1 июн. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

2022 CFDA/Vogue Fashion Fund Finalistlerinin Defilesi

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
1 июн. 2022 г.

2022 CFDA/Vogue Fashion Fund finalistleri, koleksiyonlarını jüri üyelerine sunmak için bu hafta Vogue ofislerinde defile gerçekleştirdi.


2022 CFDA/Vogue Fashion Fund finalistleri defileye çıktı - CFDA/Vogue Fashion Fund


Gelişmekte olan tasarımcıları beslemek ve gelecek nesil Amerikan moda yeteneklerini teşvik etmek için 2003 yılında başlatılan program, o zamandan beri moda endüstrisinin artan zorluklarını yansıtacak şekilde gelişti.

Fashion Fund'ın yeni formatına katılan ikinci grup olan katılımcılar arasından Nisan ayında belirlenen 10 finalistin her birine, belirlenen ihtiyaç alanlarına göre sektör liderleriyle fon ve kişisel mentorluk verilecek.

Finalistlere tasarım felsefelerini açıklamaları ve aralarında Anna Wintour, Steven Kolb, Aurora James, Chioma Nnadi, Mark Holgate, Eva Chen, Roopal Patel ve Nick Molnar'ın da bulunduğu jüri üyelerin koleksiyonlarını anlatmaları belirtildi. Bu jüri üyelerinin yanı sıra, Sam Lobban ve Paloma Elsesser de bu yılki seçim komitesinin diğer üyeleri arasında yer alıyor.

Bu yılın finalistleri arasında Black Boy Knits'ten Jacques Agbobly; kendi adını taşıyan koleksiyonuyla Elena Velez'in, FE Noel'den Felisha Noel; Harwell Godfrey'den Lauren Harwell Godfrey; veHead Of State'ten Taofeek Abijako yer alıyor.

Finalistler listesini tamamlayan diğer isimler ise, Judy Turner'dan Conley Averett; Kidsuper'ın tasarımcısı Colm Dillane; No Sesso'dan Pia Davis ve Autumn Randolph; Sukeina'dan Omar Salam; ve son olarak Wiederhoeft markasının arkasındaki isim Jackson Wiederhoeft olarak belirlendi.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.