Автор
Fibre2Fashion
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
3 янв. 2018 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

400’den Fazla Uluslararası Sergici Morocco Style’a Geliyor

Автор
Fibre2Fashion
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
3 янв. 2018 г.

Morocco Style fuarının 4ncüsünde aralarında tekstil ve modanın da yer aldığı çeşitli segmentlerdeki tasarımlarını sergileyecek olan 400’den fazla uluslararası sergici yer alacak. Dört günlük fuar, farklı sektörlerden ulusal ve uluslararası şirketler için becerilerini sergilemeyi ve tanıtmayı, iş ortakları ile tanışmayı ve çeşitli ülkelerden markalar ile işbirlikleri kurmayı sağlayan bir platform.


Morocco Style


Fas uluslararası moda, tekstil ve aksesuar fuarı 28-31 Mayıs tarihlerinde Kazablanka’da gerçekleştirilecek.

Morocco Style’ın web sitesinde, fuarın bu pazara girebilmek için en iyi platform olduğu ve katılımcıların alıcı heyetleri ve öncelikle Tunus, Cezayir, Portekiz, İspanya gibi komşu ülkelerden gelen 18’den fazla ülkeden profesyonel ziyaretçiler ile birçok fırsattan faydalanabileceği ifade ediliyor.

Afrika’ya çıkış kapısı olan Fas’ın Avrupa Birliği ve ABD ile olan serbest ticaret anlaşmalarının tekstil ihracatçıları için önemli avantajlar sunduğu da belirtiliyor.

Morocco Style’ın üçüncü etkinliği aralarında Fas, Türkiye, İspanya, Fransa, Portekiz, Fransa, Çin, Hindistan, İtalya, Pakistan ve Tunus’un yer aldığı 11 ülkeden 312 sergici ile Fas’tan 12.443 profesyonel ziyaretçiyi ağırlamıştı. İtalya, Almanya, İspanya, Portekiz, Fransa, Belçika, Yunanistan, Hollanda, İngiltere gibi Avrupa ülkeleri ile ve Amerika, Batı ve Güney Afrika, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Körfez ülkelerinden oluşan 37 ülke etkinlikte temsil edilmişti.

Copyright © 2024 Fibre2Fashion. All rights reserved.