Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
11 мая 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Adidas Gucci Koleksiyonu 7 Haziran'da Piyasaya Sürülüyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
11 мая 2022 г.

Lüks marka Gucci, 7 Haziran'da mağazalarda ve çevrimiçi olarak  lanse edeceği spordan ilham alan hazır giyim koleksiyonu için Adidas ile ortaklık kurdu.


Adidas x Gucci koleksiyonu 7 Haziran'da lanse ediliyor - Adidas x Gucci


İlk kez Şubat ayında Milano'da düzenlenen 'Exquisite Gucci' defilesinin bir parçası olarak tanıtılan koleksiyonun ilk lansmanı Adidas'ın imzası olan eşofman ve pololar gibi hazır giyim stillerinin yanı sıra kadınlar ve erkekler için balıkçı şapkaları, spor çantalar gibi aksesuarları içerecek. 

Her iki markanın anlatılarını çeşitli parçalardaki üçlü çizgilerle özetleyen hazır giyim parçalarında şerit konsepti üzerine bir odaklanma olduğu görülüyor Aynı şekilde, koleksiyonun tamamında enerjik baskılar, adidas Trefoil ve GG monogramı gibi motiflerin her iki markanın mirasını güçlendirmek için büyük bir uyumla çalışıyor. Son olarak, 1970'lerden ilham alan kloş pantolonlar, bowling gömlekleri ve örgü yelekler de koleksiyonda karşımıza çıkıyor.

Adidas Gazelle spor ayakkabı stilinin çok çeşitli renk ve desenlerde sunulan özel versiyonu gibi ayakkabı seçenekleri koleksiyonu tamamlıyor. Güncellenen diğer ayakkabı stilleri arasında Gucci'nin Horsebit loafer'ları, havlu kumaştan terliklerin yanı sıra tahta ayakkabılar ve deri ayakkabılar yer alıyor.

Tanıtım lookbook'unda Gucci kreatif direktörü Alessandro Michele, arşiv kataloglarından ilham alan bir dizi görsel tasarladı. Lookbook'ta fotoğrafçı Carlijn Jacobs tarafından Christopher Simmonds'un sanat yönetimi altında çekilen spordan ilham alan koleksiyonu dinamik pozlarla karşımıza çıkan modeller tanıtıyor.

Adidas x Gucci koleksiyonunun dünya çapında da pop-up'lar aracılığıyla satışa sunulması bekleniyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.