Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
4 янв. 2017 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Adidas’tan Xbyo koleksiyonu

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
4 янв. 2017 г.

Adidas 2016 yılını New York City’de açtığı yeni amiral mağazası, Stockholm mağazasında sunduğu 360 derece alışveriş olanağı ve Futurecraft projesinin bir parçası olan 3D baskılı sneaker 3D Runner ile Parley for the Oceans ile geri dönüştürülmüş plastikten üretilen Madrid ve Bayern Munich formalarının lansmanı ile kapattı. Alman spor giyim markasının faaliyetleri streetwear’den ilham alan yeni koleksiyonu Xbyo’nun açıklanması ile devam ediyor.


The Adidas Originals Xbyo Koleksiyonu - DR

 

Adidas Originals Xbyo koleksiyonu markanın performans odaklı atletik giyim ürünlerini yeniden ele alarak modern bir bakış açısı ile yeniden yorumluyor. Yeni koleksiyonda sweatshirt’ler, kapüşonlu ceketler, geniş paçalı pantolonlar ve eşofmanlar üzerinde Japon havlu kumaş materyaller kullanılıyor.

Adidas Originals Tasarım Başkan Yardımcısı Nic Galway geçmişlerini kutlarken aynı zamanda bunu yeni bir konsepte oturtmak istediklerini ifade ediyor. Galway yaptığı açıklamada tasarım ekibinin araştırma ve geliştirmeye 2001 yılına ait bir Adidas Originals ürünü ile başladıklarını belirtiyor.

Adidas satışları üçüncü çeyrekte yavaşlamasına rağmen %17 artış kaydetti. Grubun net karı %15, Adidas markasının satışları ise %20 oranında yükseldi. Şirket açıklamasında aynı zamanda gelecek büyüme için Reebok markasını da yeniden yapılandırmak istediklerini ifade etti.

Bu mali yılda Adidas'ın tüm yıla yönelik tahminler dört kat yükseliş kaydetti.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.