Опубликовано
14 мар. 2011 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Adidas tarihinin en büyük reklam kampanyasını lanse ediyor

Опубликовано
14 мар. 2011 г.

Spor ürünleri üreticisi tarihinde ilk defa “Sport Performance”, “Originals” ve “Sport Style” adlı 3 alt markasını aynı kampanyada bir arada kullanarak spor, müzik ve moda dünyasını bir araya getiriyor.

Adidas


Lionel Messi ve David Beckham gibi futbol yıldızları, NBA oyuncusu Derrick Rose ve pop müzik ikonu Katy Perry’nin yer aldığı “All Adidas” kampanyası, markanın hizmet verdiği spor, kültür ve lifestyle sektörlerinin hepsini öne çıkaracak.

Yönetim kurulu üyesi Erich Stamminger, “Geçtiğimiz on yıl içerisinde Adidas markasını başarıyla üç güçlü alt markaya yaydık. Şimdide bu markaların derinliğini ve genişliğini tek bir global reklam kampanyasında sunmaktan gurur duyuyoruz. “All Adidas” tarihimizin en büyük kampanyası ve kreatif konseptiyle markanın çeşitliliğini aynı çatı altında topluyor” diye yorumda bulundu.

"All Adidas" reklamının önizleme


Sid Lee reklam ajansı tarafından hazırlanan kampanya, 16 Mart itibariyle yayına girecek ve podyumlar, stadyumlar ve sokaklar olmak üzere farklı yerlerde kendini gösterecek. İnternet üzerinden yayınlanacak olan 2 dakikalık uzun versiyonu haricinde ayrıca sinema ve televizyon için hazırlanan 30 ve 60 saniyelik reklam start vermek içim hazır durumda.

Marina Felippe

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.