Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
12 янв. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Adidas ve Prada İlk Hazır Giyim İşbirliğini Başlattı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
12 янв. 2022 г.

​Adidas ve Prada, ilk kez giyim ürünülerini dahil ederek ve İtalyan lüks markasının Re-Nylon malzemesinin kullanılmasıyla yoğun bir şekilde sürdürülebilirliğe odaklanarak mevcut işbirliği anlaşmalarını bir adım ileriye taşıyor.


Adidas For Prada



En son koleksiyonları 13 Ocak'ta piyasaya sürülüyor ve "lüks spor giyimi daha sürdürülebilir bir mercek altında yeniden tasarlıyor".

Hazır giyimin yanı sıra, çantaların da dahil edildiği koleksiyon aynı zamanda ve “Adidas Forum Yüksek ve Alçak tabanlı ayakkabılara yeni bir bakış" da sunuyor.

Her parça İtalya'da Prada tarafından, ilk kez 2019'da piyasaya sürülen "sonsuz geri dönüştürülebilir" Re-Naylon kumaşı kullanılarak üretildi. Re-Nylon, okyanuslardan toplanan plastik atıkların ve "saflaştırılabilen ve geri dönüştürülebilen tekstil elyaf atıklarının süresiz olarak, kalite kaybı olmadan geri dönüştürülmesiyle yaratıldı”.

Ve şirketler, Prada Re-Nylon'un Adidas for Prada koleksiyonu aracılığıyla kutlanmasının, 2021'in sonunda elde edilen tüm Prada üretiminin orijinal naylondan Re-Naylon'a geçişiyle, bir dönüm noktasını işaret ettiğini belirttiler.

En son koleksiyonlarının doğasından gelen yenilikçi ruhunu, markaları ve insanları radikal bir kapsayıcılıkla bir araya getiren benzersiz bir dijital aktivasyonla kutlamaya hazır olduklarını eklediler. Doğası gereği işbirlikçi olan koleksiyonun sevenleri, açık kaynaklı ortak tasarlama üzerinden Adidas ve Prada ile metaverse'e katılmaya davet edilecek”.

Giyim koleksiyonu, Parada'nın minel, üçgen logo'sunu içeren beyaz çizgili tamamen siyah ve siyah çizgili beyaz renkte bir eşofman üstü, eşofman takımı, kazak, kapüşonlu ceket ve balıkçı şapkasından oluşuyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.