Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
8 апр. 2020 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Alexander McQueen'den Sokağa Çıkma Yasağı Sürecinde Yaratıcı Bir Proje

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
8 апр. 2020 г.

Alexander McQueen, koronavirüs ile savaş için alınan sokağa çıkma yasağı sürecinde yaratıcılığa ilham vermek için sosyal medyada haftalık yaratıcı projeler başlatma kararı aldı.


Alexander McQueen


Lüks moda evi, #McQueenCreators girişiminin, dünya çapında milyonlarca insanın küresel salgınla mücadele için izolasyonda kalması sürecinde insanları yaratıcı bir topluluk altında toplamayı hedeflediğini ifade etti.

Proje serileri taslak çizimleri, 3 Boyutlu tasarım ve dijital eğitimleri içerecek. Projeler markanın sosyal medya kanalları üzerinden paylaşılacak ve markanın takipçilerinin "yaratıcı bir iletişim" içine girmesi teşvik edilecek.

Bu hafta, kampanya markanın Londra'da New Bond Street üzerinde yer alan açık stüdyosundaki tanıtılan Sonbahar/Kış 2019 Rose elbisesinin çeşitli görüntülerinin sunulması ile başlıyor. 

Markanın sevenleri ve sanatçıların en beğendikleri görüntüyü renklendirmesi, taslağını çizmesi ve tasarımlarını Instagram üzerinden paylaşması isteniyor. İlham verici gönderiler Alexander McQueen'in Instagram veya Twitter hesabı üzerinden 6 Nisan tarihi itibariyle paylaşılmaya başlandı.

Gelecek projeler arasında nakış eğitimleri ve McQueen ekibi, üniversiteler, öğrenciler ile işbirlikleri yer alacak. 
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.