Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
5 февр. 2020 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Altuzarra'nın Yeni CEO'su: Shira Sue Carmi

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
5 февр. 2020 г.

Altuzarra yeni CEO'sunun açıklanmasıyla yeni bir döneme başladı. Eylül 2019 tarihine kadar Mansur Gavriel'in başkanlığını sürdüren Shira Sue Carmi'nin CEO görevine getirildiği açıklandı.

2008 yılında Joseph Altuzarra tarafından kurulan lüks hazır giyim ve aksesuar markası, 2017 yılından beri Paris podyumlarında tanıtılıyordu.
 

Altuzarra, Spring-Summer 2020 - © PixelFormula


Carmi Scotch & Soda’nın Amerika şubesi bünyesine katılmak için sekiz yılın ardından görevinden ayrılan Karis Durmer'in yerine geliyor. Hollandalı markadaki bu pozisyon Ari Hoffman'ın bir ay önce Ted baker'ın Amerika segmentinin başına geçmek üzere ayrılmasının ardından boşalmıştı. Durmer sorunsuz bir geçiş süreci sağlamak amacıyla Mart ayına kadar Altuzarra'da kalmaya devam edecek.

Mansur Gavriel'e katılmadan önce, Carmi kariyerine Banana Republic'in pazarlama departmanında başladı, ardından ise freelance olarak Avon'a geçti. 2005 yılında, yükselen tasarımcılar ve markalar için bir yönetim şirketi olan Launch Collective'i kurdu.

Altuzarra'nın şu anda dünya çapında ve ticari sitesi üzerinden 60'tan fazla dağıtımcısı bulunuyor. 2013 yılında Kering lüks grubu markanın azınlık hissedarı oldu.

 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.