Опубликовано
10 сент. 2014 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Apparel Sourcing'e rekor sergici katılımı

Опубликовано
10 сент. 2014 г.

Giyim satın alma fuarı 15-18 Eylül tarihlerinde Bourget’de yaklaşık 300 sergiciyi bir araya getiren rekor bir katılımla gerçekleştirilecek. Çin tekstil ve sanayiciler odası (CCPIT Tex) işbirliğiyle düzenlenen Messe Frankfurt fuarı için, bu rekor düzeyde bir sayı.

 



Bu fuarın 2011 yılında gerçekleştirilen lansmanının ardından daha önce görülmemiş bir yükseliş, çünkü Apparel Sourcing 2013 Eylül tarihindeki etkinliğine kıyasla sergici sayısını %50 artırdı.

Yüz kadar yeni sergicinin arasında, Alman, Bangladeşli, Belçikalı, Çinli, Hong Konglu, Hindistanlı, İrlandalı, Türk ve Vietnamlı şirketler yer alıyor. Bu da en çok varlık gösteren ülkeler sıralamasında çeşitli değişikliklere neden oluyor. Çin (Hong Kong ve tayvan’la birlikte) Hindistan’ın önünde yer almakla birlikte, Bangladeş üçüncülük sırasını Pakistan’a bırakıyor, Türkiye’de beşinci sırada yer almayı sürdürüyor.

Messe Frankfurt Fransa’nın başkanı “Uluslararası, çok markalı satın alma teklifimiz uluslararası üreticilerin ve satın almacıların ilgisini çekiyor” diye ifade ediyor. “Yeni ürünler ve hizmetler getirerek Apparel Sourcing Paris’in gelişimini sürdüreceğiz”

Ancak fuar teklifini güçlendirmek için sonraki etkinliğini beklemiyor. Bu etkinliğinde eşarplar, fularlar, şallar ve diğer etol çeşitlerini barındıran yeni "Shawls & Scarves" bölümünün lansmanını gerçekleştiriyor.

Bu bölümde kaşmir, merinos, ipek, yün, bambu ve teknik materyaller kullanan yirmi kadar üreticinin çalışmaları tanıtılacak. Bu bölüm fuar tarafından ortaya koyulan iki adet trend forumundan birinin ortasında yer alacak. Ve bu alana özel bir defile de düzenlenecek.

Son olarak, Apparel Sourcing hem lüks hem de fast fashion (hızlı moda) alanındaki satın almacıların ilgisini çekmeyi hedefliyor. Fuar uzun vadeli satın alma seçenekleri için orta ve üst düzey Çin üretimi koleksiyonları, aksesuar ve spor giyim alanında Hindistan ürünleri ve gömlek kumaşı ve erkekler için dokuma Vietnam ürünlerini karşımıza çıkarıyor. Kısa vadeli olarak ise özellikle kadın koleksiyonları üretimine yönelmiş Avrupa ülkelerinin ürünlerine ve orta vadede ise değer durumunu kesin olan çeşitli ürün gamı seçenekleri sayesinde Türk sanayisi ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.