Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
24 мая 2023 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

BFC'nin Moda Ödülleri 4 Aralık'ta Geri Dönüyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
24 мая 2023 г.

​İngiliz Moda Konseyi modanın en ışıltılı etkinliklerinden biri olan ödül töreninin 4 Aralık'ta 2023 buluşmasıyla geri döneceğini açıkladı.


Valentino'dan Pierpaolo Piccioli geçtiğimiz yıl Ödüllerin en iyi tasarımcısı olarak seçilmişti. - DR


Etkinlik her zaman olduğu gibi bir Pazartesi günü Londra'daki Royal Albert Hall'da düzenlenecek.

Önde gelen ve manşetlerde her zaman yer bulan etkinlik eğitim, hibe verme ve iş danışmanlığına odaklanarak İngiliz moda endüstrisinin gelecekteki büyümesini ve başarısını destekleyen BFC Vakfı'nın ana bağış toplama organizasyonudur.

Bu etkinlik ile aynı zamanda, "modanın kültürün kesişme noktasında oynadığı rolü vurgulamayı ve küresel moda markalarının yıl boyunca sektördeki mükemmelliği kutlamak için bir araya gelen önde gelen İngiliz tasarımcılara, sanatçılara, kreatiflere ve lezzet yaratıcılarına katılmaları için bir eğlence platformu" ortaya koyulması amaçlanıyor.

Geçen yılki etkinlikte Valentino'dan Pierpaolo Piccioli Yılın Tasarımcısı seçildi.

Naomi Campbell, Kristen McMenamy, Rosie Huntington-Whiteley, Florence Pugh, Elizabeth Debicki, Maya Jama, Stormzy, Georgia May Jagger, Lila Moss, FKA Twigs, Erin O'Connor, Irina Shayk ve Tilda Swinton'ın yer aldığı ünlülerle dolu kırmızı halı ödüllerin öneminin bir göstergesi.

Adaylar ve kazananlar, 1.000'den fazla endüstri uzmanından oluşan uluslararası bir jüri tarafından oylanıyor.

Pandemi sırasında bile devam eden uzun soluklu ödüller (2020'de değiştirilmiş formatta bir dijital etkinlik olarak düzenlenmelerine rağmen) yıllar içinde gelişti ve artık odak noktalarında yalnızca en iyi tasarımcılar yer almıyor.

Örneğin, geçtiğimiz yıl Patagonia'nın kurucusuna “çevreciliğe olağanüstü bağlılığı ve olağanüstü vizyonu” nedeniyle Üstün Başarı Ödülü verildi.

Ve Değişim Liderleri Ödülü'nün birden çok kazananı, önemli olanın yalnızca çok sayıda ürün satan bir tasarımcı olmakla değil, aynı zamanda çeşitli şekillerde olumlu etki yaratan bir moda uzmanı olmakla ilgili olduğunu da gösterdi.

Bunların yanı sıra ödül etkinliği ürün konusunda kırmızı halıda görülen ögeler ve temalara yönelik yapılan aramalardaki ani artışlara ilişkin sağladığı düzenli raporlarla da etki oluşturuyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.