Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
24 окт. 2018 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Billabong'tan Elle Ferguson'la Yeni Koleksiyon

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
24 окт. 2018 г.

İlk işbirliği üzerinden yaklaşık altı ay geçmesinin ardından Billabong markası ve influencer Elle Ferguson, yaklaşık 20 parçadan oluşan yeni kapsül koleksiyonlarını açıkladılar. Bohem bir havası olan, retro ve modern tarzları bir araya getiren koleksiyonun Ekim ayı sonunda markanın e-mağazası üzerinden satışa sunulacak.



Kazanan takımdan ayrılınmaz. Billabong bir önceki işbirliklerinden elde ettiği sonuçtan oldukça memnun olduğu Avustralyalı influencer Elle Ferguson ile işbirliğini yeniledi. İkinci sezonlarında, Instagram'da 648.000 takipçisi olan genç kadın, kendi, basit, bohem ve oldukça kadınsı, tarzından ilham alan, yaklaşık 20 parçalık bir koleksiyon tasarladı.

Ferguson yeni işbirliğinden görüntüleri Instagram hesabı üzerinden açıkladı ve #BILLABONGXELLE işbirliğinin küresel olarak lanse edildiğinin haberini verdi.

Koleksiyondan parçalar uzun, mavi, çiçek baskılı hafif dökümlü ve uzun kollara sahip bir elbise, askeri tasarımlardan ilham alan bir playsuit, pembe-beyaz pötikareli elbise, bir bluz, geniş kesimli şortlar, bluzlar ve plaj giysilerini içeriyor. 

İşbirliği 29 Ekim itibariyle yalnızca www.billabong.com sitesi üzerinden satışa sunulacak.
 

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.