Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
29 июн. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Bruno Frisoni Yeni Bir Koleksiyonla Geri Döndü

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
29 июн. 2022 г.

Dünyanın en iyi ayakkabı tasarımcılarından biri olan Bruno Frisoni, geçtiğimiz hafta sonu Paris'te yeni bir start-up, özel koleksiyon ve görünümle keyifli bir geri dönüş yaptı.


Bruno Frisoni - Fotoğraf: Marco Cella - DR


 
Fransız erkek giyim sezonunda tanıtılmasına rağmen, tamamen kadınlara yönelik olan koleksiyon Frisoni'nin tüm güçlü yanlarını ve becerilerini yakalayan bir dizi görünümle karşımıza çıktı.
 
Bruno'nun tasarımlarında, Gio Ponti'den esinlenen görünümlerin yanı sıra yüzyıl ortası modernizminden Fransız romantizmine, kadınsı minimalizme kadar yansımalar görülebilir.

Büyük iddialı parçaları, sandal kayışlarıyla tamamlanan ve yanları çiçek açan deri çiçek işlemelerle ve hatta altın folyo metal yapraklarla süslü dört adet yüksek topuklu tasarımdı. 
 
Ortağı Hervé van der Straeten'in galerisinin içinde, Marais'in derinliklerindeki bir avluda tanıtılan koleksiyon, aynı zamanda, dekorasyon olarak veya dana derisi kayışları takmak için ustaca kullanılan sayısız altın düğmeli bir dizi arkası açık ve sandalet de içeriyordu
 
Gece giyimi için, çita desenli süet çizmeler tanıtıldı.


Bruno Frisoni'nin izniyle - DR


 
Frisoni açıklamasında, “bu koleksiyona yeni bir marka gibi yaklaştım. Arşivlerimi gözden geçirdim ve elastik kullanmak gibi her zaman sevdiğim bazı stilleri çağdaş süslemelerle klasik ayakkabılar tasarlamak için geliştirdim" dedi.
 
Frisoni, kendi koleksiyonunu 2000 yılında, 2018 yılına kadar sürdüreceği Roger Vivier'in kreatif direktörü olmadan iki yıl önce lanse etti. Vivier'e odaklanarak, 2011'de kendi koleksiyonunu sonlandırdı ancak şimdi küresel olarak yeniden başlatmayı başardı.
 
Bu bahar, Frisoni koleksiyonu alıcılara tanıttı ve sonbaharda da Harrods ve Bon Marché'de pop-up'lar ile karşımıza çıkacak.
 
Gelecek için ise, Amerikan AVM'leri ve Asya'da Lane Crawford ile görüşüyorlar.
 
Frisoni "Bu bir başlangıç ​​ve çok hoşuma gidiyor. Kadınlar için yeni bir vizyon yaratmayı istiyorum” diye vurguladı.
 
Bruno'nun geri dönmesinden dolayı mutluyuz.

 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.