Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 мая 2018 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Burberry: Riccardo Tisci'nin İlk Tasarımları

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 мая 2018 г.

12 Mart'ta Burberry'nin kreatif yönetiminin başına geçen Riccardo Tisci hiç vakit kaybetmedi. Christopher Bailey'nin yerine göreve gelen, İtalyan tasarımcı, Instagram üzerinden moda evi için ortaya koyduğu ilk tasarımlarını sergiledi.


Riccardo Tisci tasarımı Burberry trençkot - Instagram


Markanın klasiklerini yeniden değerlendiren Tisci genel olarak İngiliz lüks markasının DNA'sı üzerinden hareket etti. kampanyada yüzleri görünmeyen çiftler, erkek ve kadınları, eşi ile aynı giysi eşliğinde gösteriyor. Trennçkot, şişme mont, ünlü su geçirmez gabardin ve ikonik Burberry pötikarelerini taşıyan panço, bu parçaların her biri kampanyada yer alıyor.

İngiliz moda evinin şimdiki CEO'su Marco Gobbetti ile birlikte 13 yıl boyunca Givenchy'nin kreatif direktörü olarak çalışan İtalyan tasarımcı, bu parçaları yeniden yorumladı. Bu 12 parça, tasarımcının Eylül ayında Londra'da tanıtılacak olan ilk Burberry defilesi öncesinde ortaya koyuluyor.



Riccardo Tisci tasarımı Burberry iskoç eteği - Instagram


Instagram'da Tisci Burberry'ye geldiğinde keşfettiği güzellik, miras ve ilhamı kutlamayı istediğini ifade etti. 'B Classic'in Moda evinin ikonları şerefine yapılmış bir düzenleme olduğunu belirten tasarımcı, trençkot, müflonlu ceket ve iskoç eteği gibi parçaların muhteşem Burberry tasarım ekibi tarafından tasarlanan Burberry SS19 ön koleksiyonunun birer parçası olduğunu açıkladı.

Yeniden lansman sürecindeki marka, odak noktasına ürünleri almayı hedefliyor. Kısa bir süre önce ürün mükemmelliğine odanlanmak ve kalite ve ürün koleksiyonları üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak için eski tedarikçisi Toskanalı deri ürünler uzmanı CF&P'yi satın aldığını duyurdu.

 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.