Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 нояб. 2022 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Burberry'den Shakira ve Burna Boy'un Başrollerini Paylaştığı Noel Kampanyası

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 нояб. 2022 г.

Burberry, Noel ve yılbaşı dönemi “hazırlıklarının heyecanı ve beklentisinin bir kutlaması” olarak tanımladığı kampanyasını, "The Night Before"un lansmanıyla başlattı.

 


Sezonun heyecanı, TORSO tarafından “tanıdık kutlama hazırlıklarının diğerlerinden ayrılan bir Burberry objektifinden hayal edildiği hızlı tempolu bir filmle yakalandı: kendine güvenen bireysel, cüretkar bir şekilde orijinal ve özgür”.

Kampanyada her biri ilk kez Burberry ile karşımıza çıkan Shakira ve Burna Boy yer alıyor.

Şirket, filmin yıldızlarının her birinin "önceki gecenin coşkusuna ilişkin kendi yorumlarını ortaya koyduğunu" belirtiyor.

Kampanya, Burberry House Check'te yer alan hediyelerin "Burna Boy yeni yağan karda adım adım ilerlerken, müzisyenler sezonun ritmine göre prova yaparken ve Shakira'nın bir Burberry pistine dönüşen resmi yemek masalarında otururken üst üste yığıldığı birden fazla bölümle karşımıza çıkıyor.


Burberry


Ürünlere gelince, huş kahvesi Burberry Check kabanlar ve bej uzun ceketler; tül elbiseler ve kristal meşe yaprağı arması içeren gece kıyafetleri;  jakarlı dokuma klasik erkek giyim takımları yer alıyor ve aksesuarların da “metalik yüzeyler ve ışığı yakalayan kristallerle ışıldadığı" görülüyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.