Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
2 февр. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Burberry'nin SS22 Kampanyası

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
2 февр. 2022 г.

Burberry, kreatif direktörü Riccardo Tisci ile birlikte SS22 kampanyasını lanse etti Tisci yaptığı açıklamada “Dünyanın dört bir yanındaki karantinalar sona ererken, bu kampanyanın insanlara bir şeyler hissettirmesini, insanların hayal kurmakta, yeniden genç ve canlı hissetmekte özgür hissetmesini istedim. Bu güzel bir dans, güçlü ve hayat dolu çok ham bir enerji. Bir uyanış gibi” ifadelerini kullandı.


Burberry


Sezonun erkek giyim ve kadın giyim defilelerinin “gerçekten güzel ses manzaralarıyla kontrast oluşturan içsel enerjisini” devam ettirmek istediğini de sözlerine ekledi. Ve kampanyanın "gerçekler arasında bir geçiş, Mert ve Marcus'un saf gençlik enerjisiyle Chris Rhodes'un ham genç ruhu arasında bir karşıtlık" olduğunu belirtti.

Bu, uygulamada  “kendini ifade etmenin gücü” ve “evin ikilik kuralı”nın keşfini ifade eder.

Burberry kampanyalarında sıklıkla güçlü kontrastlar sunmayı tercih ediyor ve bu sefer Mert ve Marcus'un, Chris Rhodes'un SS22 tanıtımları sırasında sahne arkasında çektiği “samimi, içten” çekimleriyle kontrast oluşturan ham stüdyo çekimlerini görüyoruz.

Kast Chisom Okeke, Chu Wong, Claus Emilio Royo, Erwan Konate, Irina Shayk, Manolo Teodosiu, Maria Keidj, Miles Gardner, Mona Tougaard, Niclas Baker, Paula Rudevica, Rianne Van Rompaey, Siny Mbengue, Sita Zampou ve Vira Boshkova'dan oluşuyor.

Her iki çekimin tasarımı da Katy England tarafından yapıldı, Isamaya Ffrench (Burberry Global Güzellik Direktörü) ve Jawara ise makyaj ve saç tasarımlarını gerçekleştirdi.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.