Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
17 апр. 2019 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

CFDA 2019 Moda İkonu Ödülünü Jennifer Lopez Alacak

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
17 апр. 2019 г.

Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi (CFDA) 2019 CFDA Moda Ödülleri'nde Moda İkonu Ödülü'nün Jennifer Lopez'e verileceğini açıkladı.


Instagram @jlo


2019 yılı adaylarını Mart ayında açıklayan kurumun ifadesine göre, Lopez ödülü moda dünyasına yaptığı uzun vadeli ve küresel etki sayesinde kazandı. Ünlü şarkısının ikonik Versace elbise görünümü, müzik videosu stilleri ve kırmızı halıda sergilediği tarzlar ve kendi markası ile elde ettiği ticari başarıların da ödüle hak kazanmasında etkili olduğu belirtildi. Moda, güzellik ve parfüm koleksiyonları ile Lopez markası bugüne kadar 1 milyar USD gelir getirdi.

En yeni Moda İkonu Ödülü sahibi olarak Lopez aralarında Naomi Campbell, Beyoncé Knowles, Pharrell Williams, Johnny Depp ve Rihanna'nın yer aldığı isimler arasına katılıyor.

Lopez aralarında Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, Marie Claire, Glamour, W ve Vanity Fair'in bulunduğu ulusal ve uluslararası dergilerin kapaklarında yer aldı.

2019 CFDA Moda Ödülleri 3 Haziran tarihinde Brooklyn Müzesi'nde gerçekleştirilecek. CFDA 2020 yılında Tom Ford'un yeni yönetim kurulu başkanı olarak görevine başlayacak ile ilgili hazırlıklarını sürdürürken, yeni ödül haberleri de gelmeye devam ediyor. 
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.