Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 сент. 2020 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

CFDA 2020 Moda Ödülü Sahiplerini Açıkladı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 сент. 2020 г.

New York Moda Haftası başlarken, Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi, 2020 CFDA Moda Ödülleri'nin kazanlarını dijital ortamdan açıklama kararı aldı.



2020 CFDA yılın Amerikalı Aksesuar Tasarımcısı ödülü sahibi, Telfar Clemens - CFDA


Gabriela Hearst, Yılın Kadın Giyim Tasarımcısı ödülünü alarak geçtiğimiz yılın kazananı Brandon Maxwell’i, Marc Jacobs'u, beş kez CFDA ödülü kazanan The Row'dan Ashley ve Mary-Kate Olsen’i ve CFDA başkanı Tom Ford’u geride bıraktı.
 
Kerby Jean-Raymond'dan Pyer Moss, 2019'da Amerikan Yükselen Tasarımcı ödüllü Bode'dan Emily Adams Bode, Todd Snyder, Thom Browne ve Tom Ford'un önüne geçerek Yılın Amerikan Erkek Giyim Tasarımcısı ödülünü kazandı.

İkonik kabartmalı logolu çantalarıyla tanınan Telfar'dan Telfar Clemens, Yılın Amerikalı Aksesuar tasarımcısı seçildi. Diğer adaylar arasında The Row'dan Ashley ve Mary-Kate Olsen, Coach'tan Gabriela Hearst, Stuart Vevers ve Jennifer Fisher Jewelry'den Jennifer Fisher vardı.
 
Yılın Amerikalı Yükselen Tasarımcısı ödülü, Kenneth Nicholson, Peter Do, Reese Cooper ve Sarah Staudinger ve Staud'dan George Augusto’nun önüne geçen Christopher John Rogers'a gitti.
 
Valentino'dan Pierpaolo Piccioli, Bottega Veneta'dan Daniel Lee, Dries Van Noten, Prada'dan Miuccia Prada ve Rick Owens gibi isimlerin arasından öne çıkarak Yılın Uluslararası Kadın Tasarımcısı ödülünün sahibi oldu.
 
Son olarak Kim Jones, Craig Green, Dries Van Noten, Loewe'den Jonathan Anderson ve Louis Vuitton'dan Virgil Abloh’nun önüne geçerek Dior için Yılın Uluslararası Erkek Tasarımcısı ödülünü kazandı.
 
Kazananlar, CFDA'nın özel dijital moda platformu Runway360 ve CFDA'nın sosyal medya kanalları üzerinden yayınlanan bir video aracılığıyla Tom Ford tarafından duyuruldu.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.