Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
12 апр. 2023 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

CFDA 2023 İçin 16 Yeni Geçici Üye Ekliyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
12 апр. 2023 г.

Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi (CFDA) Salı günü 2023 kadrosuna 16 yeni geçici üye eklediğini duyurdu.


2023 için 16 yeni geçici üye - CFDA


Yeni tasarımcılar, Agbobly'den Jacques Agbobly; Sloan ve Bennett'ten Patrick Christopher; Minimalist'ten Tamara Davydova; Grover Rad'den Lizzie Grover Rad; Harbison Studio'dan Charles Harbison; JKeefer'den Joseph Keefer; Kuzyk'tan Elizabeth Kuzyk; Salon 1884'ten Andrea Mary Marshall; Atelier Cillian'dan Stephen Mikhail; ve Wiederhoeft'tan Jackson Wiederhoeft ve tasarımcılar Andrew Kwon, Marie Laffont, Grace Ling, Nicholas Raefski, Esha Soni ve Josh Tafoya'nın kendi adlarını taşıyan markalarından oluşuyor.

2022'de CFDA, beş yıldan daha kısa bir süredir iş hayatında olan tasarımcılara destek sağlamak ve resmi CFDA üyeliğine açılan bir kapı olarak davetle, üç yıllık geçici üyelik katmanını oluşturdu. Tam üye avantajlarına erişimin yanı sıra, bu gruba ihtiyaç ve hedeflere dayalı olarak fırsatlar, kaynaklar, tanıtımlar ve bire bir rehberlik sağlanıyor.

Başkan Yardımcısı Lisa Smilor açıklamasında, "CFDA, bu olağanüstü yetenekli tasarımcı grubunu organizasyona davet etmekten gurur duyuyor. "Her biri iş hayatına atıldığı kısa sürede, önlerinde uzun ve başarılı bir kariyer için büyük umut vaat etti" dedi.

Faaliyetlerinin gelecekteki büyümesini desteklemek amacıyla sağlam bir çerçeveye ve ağa sahip olduklarından emin olmak için birlikte çalışacaklarını belirtti.

Tasarımcı eklemeleriyle CFDA üyelerinin toplam sayısı 474'e yükseliyor.

Bu ayın başlarında, resmi Amerikan moda kurumu, aralarında Tremaine Emory ve Brandon Blackwood'un da bulunduğu 10 yeni tasarımcıyı üye kadrosuna aldığını açıkladı.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.