Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
2 янв. 2019 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Calvin Klein ve Raf Simons Yollarını Ayırdı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
2 янв. 2019 г.

PVH'nin açıklamasına göre döneminin en yetenekli isimlerinden biri olarak değerlendirilen, Belçikalı moda tasarımcısı Raf Simons, bünyesine katıldıktan üç yıl sonra Calvin Klein ile yollarını ayırıyor. Şirket yaptığı açıklamada Calvin Klein, Inc'nin Simons'ın kreatif vizyonundan farklı bir marka yönelimine karar vermesi dolayısıyla, ortak bir kararla yollarını ayırmaya karar verdiklerini ifade etti.


Raf Simons, Calvin Klein'dan ayrılıyor - DR


Simons'ın Dior'da dört yıl geçirmesinin ardından Ağustos 2016'da New York'a gelişi sansasyonel olmuştu. Simons kreatif direktör unvanı ile, Amerikalı markayı yeniden canlandırmak için markanın bünyesine katılmıştı.

Ancak Kasım ayından beri olası ayrılığı ile ilgili spekülasyonlar devam ediyordu. PVH'den bir görevli satışlardaki düşüşte tasarımcının da suçu olduğunu ifade etmişti.

PVH Simons'ın ne zaman ayrılacağını belirtmedi ancak The New York Times'ın ifadesine göre sözleşmesinin dolmasına altı ay olmasına rağmen tasarımcının ayrılışı hemen geçerli olacak.

Yerine kimin geleceği veya tasarımcının ayrılışından sonra neler yapacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Calvin Klein'daki kısa süreli çalışma hayatında, Simons yenilikçi koleksiyonları ile moda dünyasından olumlu eleştiriler aldı ve Amerikan Moda Tasarımcıları Derneği'nden üç ödül aldı.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.