Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
17 нояб. 2021 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Cartier'nin, Son 'Love is All' Videosunda Yıldızlarla Dolu Bir Kadro

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
17 нояб. 2021 г.

Cartier, eğlenceli video koleksiyonuna moda evinin dostlarının (Friends of the House) yer aldığı yeni bir kısa film ekledi. Salı günü yayınlanan koro sahnelerinde Lily Collins, Willow Smith ve rapçi Jackson Wang gibi cesur isimler yer alıyor.


 


 
Genç İngiliz moda fotoğrafçısı Charlotte Wales tarafından yönetilen tatil dönemi filmi, moda evinin dostlarını Roger Glover ve Ronnie James Dio'nun 70'lerden kalma bir pop melodisi olan "Love is All" şarkısında dans ederken gösteriyor.
 
Film, Game of Thrones yıldızı Maisie Williams, süper model Mariacarla Boscono, Charlie'nin Melekleri Ella Balinska ve Monica Bellucci'nin klasik melodiyle pleybek yaparken dans ettiği ortak bir karaoke performansı havasında çekildi. Bir stüdyoda çekilen klipte, kast Parisli mücevher markasının, Cartier'nin imzası olan kan kırmızısı rengindeki, klasik ve yeni kreasyonlarını giyiyor.

Kıdemli başkan yardımcısı ve pazarlama müdürü Arnaud Carrez yaptığı açıklamada, "Bu kampanya, aşk ve hepimizi bir araya getiren bağlantılar hakkında daha fazla konuşmak için eşsiz bir fırsata işaret ediyor. Tatil sezonunu kutlamanın aynı sıra Moda Evinin Dostları'nın yaptığı gibi yeniden bir araya gelme, kendi ailemizi oluşturma arzusunu da yansıtıyor" diye ifade etti.
 
Yıllar geçtikçe, lüks kuyumcu yaratıcı tatil pazarlama kampanyalarında usta hale geldi. İlki 2012'de, büyük bir kırmızı Cartier hediye kutusuna ulaşma arayışında olan benekli bir panter yavrusunun canlandırıldığı dramatik bir animasyon videosuydu.

Carrez ayrıca "Birlikte daha güçlü ve daha özgün olduğumuza inanmak Cartier felsefesinin bir parçası ve bu yüzden hayatı bir kutlama duygusuyla kucaklayan bu ilham verici sanatçılar topluluğunu bir araya getirdik. Birlikte Cartier'nin içini neşe ile doldurdukları, kırmızı kutusu aracılığıyla yer çekimine meydan okuyor gibi duruyorlar" diye vurguladı.
 
 
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.