Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 янв. 2019 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

CFDA Yeni Sürdürülebilir Kaynak Merkezini Lanse Etti

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 янв. 2019 г.

Eğitim ve profesyonel gelişim yoluyla sürdürülebilirliğe yönelik devam eden taahhüdü doğrultusunda, Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi (CFDA), CFDA Sürdürülebilirlik Girişimleri kaynak merkezini lanse etti.


Merkez üzerinden kullanıcılar, 200 organizasyon, araç ve ilgili sürdürülebilirlik kaynakları, Sürdürülebilir Stratejilere yönelik bir CFDA kılavuzu ve çevre dostu kumaşlara yönelik CFDA Malzeme Endeksini ve daha birçok kaynağı içeren bir dizine erişebilecek. - Via CFDA


Yapılan basın açıklamasında, CFDA'nın web sitesinde bulunan çevre dostu girişim moda tasarımına ve sürdürülebilir ticari stratejilere özel erişime açık kaynak ve bilgileri sağlamak için tasarlandığı ve CFDA üyelerinden öğrencilere sürdürülebilirlik ve ilgili irtibatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen, sektördeki herhangi birine yönelik olduğu ifade edildi. 

Merkez üzerinden kullanıcılar, 200 organizasyon, araç ve ilgili sürdürülebilirlik kaynakları, Sürdürülebilir Stratejilere yönelik bir CFDA kılavuzu ve çevre dostu kumaşlara yönelik CFDA Malzeme Endeksini ve daha birçok kaynağı içeren bir dizine erişebilecek.

CFDA bu yeni girişimin geçtiğimiz Ekim ayında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda ayrıntılı olarak açıklanan ve aralarında kısmen CO2 emisyonlarına dayanan hızla ilerleyen küresel ısınma oranları ve tek kullanımlık plastiğin etkileri gibi, tehditlere karşı düzenlendiğini ifade etti. Basın açıklamasında, CFDA "radikal yeniden düşünme" olmadan bu yükselen sorunun okyanusların 2050 yılında balıktan daha fazla plastikle dolu olmasına neden olacağını belirtti.

Yeni sürdürülebilirlik girişimleri merkezi CFDA'nın sürdürülebilir moda prototipini, yeni sosyal girişimcilik modellerini ve malzeme inovasyonunu destekleyen, eğitim girişimlerine katılıyor.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.