Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 февр. 2023 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Chanel, Coco Mademoiselle'in Yeni Yüzü Olarak Whitney Peak'i Seçti

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 февр. 2023 г.

Pazartesi günü Chanel, Coco Mademoiselle parfümünün yeni yüzü olarak Kanadalı aktris Whitney Peak'i seçti. Önümüzdeki ay şirketin parfüm için yeni bir kampanya başlatmasıyla birlikte yeni anlaşmanın ilk ürünleri karşımıza çıkacak.


Chanel


20 yaşındaki oyuncu, kariyerinin henüz erken bir aşamasında olduğu için ilginç bir seçim, ancak Chanel onu daha büyük başarılar elde edecek bir isim olarak değerlendiriyor.

Tabii ki, Chanel için tamamen yeni bir yüz olmadığı için, bu seçimin marka üzerindeki etkisine bağlı olma olasılığı da mevcut. Oyuncu, ABD pazarının marka temsilcisiydi, ardından 22 Çanta kampanyasının tanıtım yüzüydü, lüks marka, oyuncunun şimdiden yarattığı etkiden açıkça memnun.

Şirket açıklamasında oyuncu için "neşesi, ruhu ve enerjisi bulaşıcı. O, merakı, hayata olan güveni, deneyimlere olan iştahı ve önyargısızlığı ile genç Coco Chanel'in mizacını yansıtan günümüz gençliğinin vücut bulmuş halidir" açıklamasında bulundu.

Yeni anlaşmanın ilk meyvelerini önümüzdeki ay şirket, Peak'in yer aldığı yeni bir Coco Mademoiselle kampanyasını açıkladığında göreceğiz.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.