Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 янв. 2019 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Chanel Cruise Koleksiyonunu Grand Palais'de Tanıtacak

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 янв. 2019 г.

Chanel moda evi bir sonraki Cruise koleksiyonunu Fransa'da en sevdiği lokasyonlardan biri haline gelen Grand Palais'de tanıtacak.
 

İlkbahar/Yaz 2019 defilesinde Chanel Grand Palais'yi muhteşem bir plaja dönüştürmüştü - Kadın Giyim - Paris - © PixelFormula


Chanel’in bir sonraki defilesi yine 19ncu yüzyıla ait sergi alanında, 3 Mayıs 2019 Cuma günü tanıtılacak. 
 
Moda evi yaptığı basın açıklamasında bu simgesel alanın 2005 yılından beri Chanel Haute Couture ve Hazır Giyim defileleri için Karl Lagerfeld'in hayal gücüyle şekillenen olağanüstü dekorlar ile donatıldığını ifade etti.

Lagerfeld önceki defilelerinde, Grand Palais'yi Versailles sarayının bahçeleri, bir NASA uzay çekimi, dev bir süpermarket, bir kutup buzul istasyonu ve son olarak ise hüzünlü bir sahil kenarı olarak dekore etti. Dev cam tavanı ve geniş alanı Alman tasarımcının hayal gücü için muhteşem bir olanak sağlıyor.
 
Chanel açıklamasında ayrıca Karl Lagerfeld'in defilesini gerçekleştirmek için Grand Palais'yi seçmesinin moda evi ve muhteşem lokasyon arasındaki yakın ilişkiyi ortaya koyduğunu ve Chanel'in Paris'in kültürel ve sanatsal etkisini tüm dünyaya yayma yönündeki arzusunun bir göstergesi olduğunu da ifade ediyor.

Dünyanın en fazla merak edilen cruise defilesi için beklemede kalın.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.