Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
15 мар. 2023 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Christian Dior Ön Koleksiyonunu 30 Mart'ta Mumbai'de Tanıtacak

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
15 мар. 2023 г.

Christian Dior, cruise koleksiyonunu Marakeş, Atina ve Sevilla'ya götürdükten sonra şimdi de Hindistan'a doğru yola çıkıyor. 30 Mart'ta kreatif direktör Maria Grazia Chiuri, Mumbai'nin (eski adıyla Bombay) sahilinde yer alan tarihi bir kemerli giriş olan Gateway of India anıtında 2023 Sonbaharı kadın hazır giyim ön koleksiyonunu tanıtacak.


Christian Dior AW23 - © ImaxTree


Etkinliğin temelinde her cruise defilesinde olduğu gibi, yerel teknik bilgiyi ve yerel zanaatkârlarla işbirliklerini öne çıkarmak yer alıyor. Bu, lüks marka için aynı zamanda ülkenin zengin müşterileriyle bağlarını güçlendirmek için bir fırsat olacak.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında Paris'te tanıtılan koleksiyon, geleneksel Hint işçiliğinden, güçlü renklerden, çeşitli baskılardan ve tabii ki işlemeli tekstillerden ilham alıyor. Koleksiyon, nisan ayı sonuna doğru mağazalarda yerini alacak.

LVMH'nin yıldız moda evi, koleksiyonlarında ve hatta bazı couture şovlarının dekorunda, Karishma Swali tarafından kurulan ve yönetilen Bombay'daki Chanakya atölyesinde ve okulunda üretilen işlemeleri kullanıyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.