Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
7 дек. 2016 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Columbia’dan Star Wars koleksiyonu

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
7 дек. 2016 г.

Spor giyim markası Columbia geçtiğimiz Cuma günü yaptığı açıklamada, sınırlı sayıda üründen oluşan bir Star Wars ceket koleksiyonu lanse edeceğini açıkladı. Sunulan üç ceket yeni Star Wars filmi 'Rogue One: A Star Wars Story'den esinlenerek tasarlandı.


Captain Cassian Andor Rebel Parka - Columbia



Columbia’nın Brand Merchandising and Design Üst Düzey Başkan Yardımcısı Joe Boyle, bir outerwear koleksiyonu ile Lucasfilm arasında türünün ilk örneği olan bir işbirliğini açıklamaktan mutlu olduklarını ifade etti. Star Wars’ın muhtemelen küresel çapta en iyi tanınan film franchise’larından biri olduğunu ve markaları ve öncü teknolojilerini tanıtmak için kendilerine olağanüstü bir fırsat tanıdığını belirtti.

Üç ceketin her biri bir Star Wars karakterinden ilham alıyor ve o karakterin adını taşıyor. Jyn Erso Rebel Jacket fitilli esnek pamuk kumaştan tasarlandı ve Çavuş Jyn Erso film boyunca bu ceket ile karşımıza çıkıyor. Ceketi gerçek deriden Asi İttifakı yaması tamamlıyor.

Su geçirmez nefes alan kumaştan üretilmiş olan bir Şerpa şeritli parka adını Kaptan Cassian Andor’dan alıyor. Adını İmparatorluğun Death Troopers’larından alan yağmurluk, su geçirmez kumaştan üretilimiş ve death trooper zırhından ilham alan imparatorluk ordusunun reflektörlü omuz ayrıntılarını içeriyor.

Koleksiyonun fiyatları ceket için 400 Dolar, parka için 500 Dolar arasında yer alıyor. Bir film şirketi ile işbirliği Columbia için bir ilk olmakla birlikte grup daha önce aralarında Manchester United ve New York retailer Kith gibi yüksek profilli kuruluşlar ile iş ortaklıkları kurmuştu.

Koleksiyon çevrimiçi olarak ve Columbia satış mağazalarında 9 Aralık tarihi itibariyle satışa sunulacak.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.