Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 нояб. 2016 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

DHL’den Hindistan’da e-ticaretini geliştirmek için 70 milyon Euro yatırım

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 нояб. 2016 г.

Lojistik firması Deutsche Post DHL Group ‘un bir departmanı olan DHL e-ticaret Hindistan’da e-ticaret lojistiğini güçlendirmek için 70 milyon Euro yatırımda bulunacağını açıkladı.
 

DHL Hindistan’daki e-ticaret faaliyetlerini güçlendirmek için 70 milyon euro yatırımda bulunacak - DHL


Alt yüklenicisi Blue Dart Express üzerinden, bu yatırım, şirketin Hindistan’daki 13 hava aktarma merkezi arasında yer alan Delhi ve Mumbai’deki hava aktarma merkezlerinin genişletilmesi için kullanılacak.
 
En son yatırım Hindistan’daki B2C e-ticaretin büyümesini destekliyor ve şirketin Asya Pasifik boyunca agresif bir biçimde büyüme planının bir parçasını oluşturuyor.

Şirket yaptığı açıklamada Hindistan’daki artan B2C e-ticaret müşterilerinin artan nakliyelerini karşılamak için, Delhi ve Mumbai’de yer alan sırasıyla 5761 ve 4274 m2'lik hava aktarma merkezlerinin 500 ton üzerindeki günlük hacmi karşılamak için otomasyon ile donatılacağı ifade edildi.

Deutsche Post DHL Group’un Posta – eTicaret – Parsel CEO’su Juergen Gerdes e-ticaret sektörünün işletmeler ve müşteriler için olağanüstü olanaklar sağlayan heyecan verici bir sektör olduğunu ve küresel B2C sınır ötesi e-ticaretin 2020 yılında 1 trilyon Dolar büyüme kaydedeceğini ifade ediyor.

Şirket büyümenin, sayısı artan orta sınıfın artan tüketiminden, daha fazla mobil ve internet kullanımından ve tüketicilerin artan bir şekilde çevrimiçi alışveriş yapması ve daha kısa süreli teslimat süresi beklentileriyle iyileşen lojistik ve alt yapıdan kaynaklandığını belirtiyor.

DHL e-ticaret, CEO’su Charles Brewer ise ABD ve Asya-Pasifik’in dünyadaki en büyük B2C e-ticaret pazarları olduğunu ve yeni tesislerin açılmasının DHL’in e-Ticaret lojistik ağının genişletilmesinde yeni bir kilometre taşını oluşturacağını ifade ederken, Hindistan'ın kendileri için önemli ve en hızlı büyüyen pazarlardan biri olduğunu ve B2C e-ticaretin 2016 yılında 9,6 milyar Euro’dan 2020 yılında 30-40 milyar Euro’ya yükselmesini beklediklerini açıklıyor.

Ayrıca Hindistan’da yaptıkları bu yatırımın ve bu yıl içerisinde Amerika bölgesinde ve diğer yerlerde yaptıkları yatırımların, e-ticaret tüketicilerinin artan taleplerini karşılamak için yüksek kaliteli ve güvenilir lojistik çözümler sunma konusundaki taahhütlerini ortaya koyduğunun altını çiziyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.