Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
13 окт. 2021 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

David Beckham, Londra'dan İlham Alan Gözlük Koleksiyonunu ve Kampanyasını Lanse Etti

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
13 окт. 2021 г.

​İlhamını Londra kökenlerinden alan ve "detay ve işlevselliğe keskin bir şekilde odaklanan bir İngiliz stili" katan David Beckham, yeni sonbahar/kış 2021 gözlük koleksiyonunu ve kampanyasını lanse etti.


David Beckham Eyewear


“Uluslararası bir çekiciliği olan klasik tasarımlarla ilgilenen tüketicileri hedef alan” yeni koleksiyon, Safilo tarafından geliştirilen hafif, yüksek kaliteli malzemeleri içeren daha geniş bir güneş gözlüğü ve optik çerçeve teklifini içeriyor.

Şirket açıklamasında “geçmiş kampanyalarımızda ortaya koyulan ve efsanevi film yıldızlarının ikonik görüntülerinden ilham alan görsel bir dil üzerine inşa edilen” “klasik ve zamansız Londra ruhu” hem koleksiyon hem de kampanyanın merkezinde yer alıyor" diye ifade etti.

Kampanyada Beckham, fotoğrafçı Matthew Brookes tarafından sıcak tonlar ve Londra iç mekanlarının zarif atmosferi içerisinde görüntüleniyor.

Ünlü/influencer markaları gözlük pazarı için giderek daha önemli hale geliyor ve Beckham'ın kalıcı küresel çekiciliği bunu Safilo için güçlü bir lisans haline getiriyor.

Bu kadar büyük isimlerin şirket listesine dahil edilmesinin ne kadar önemli olduğu, geçen ay Safilo'nun hisse fiyatının, büyük nüfuz sahibi Chiara Ferragni ile bir lisans anlaşması imzaladığı haberi üzerine, %14'e varan yükselişiyle, ortaya koyuldu.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.