Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
28 окт. 2020 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Denim Première Vision Digital Denim Week Olarak Karşımıza Çıkıyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
28 окт. 2020 г.

Avrupa'nın tamamında Covid-19 salgınıyla mücadele için getirilen kısıtlamalar ticaret sergilerini, fuarları ve ilgili etkinlikleri çeşitli düzenlemeler yapmaya zorladı. Denim Première Vision da önümüzdeki sonbahar buluşması için planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Etkinliğin ilk olarak 24-25 Kasım tarihlerinde Arena Berlin'de gerçekleştirilmesi planlandı ancak daha sonra 30 Kasım - 4 Aralık tarihleri arasında çevrimiçi bir etkinlik olan Denim Dijital Haftası (Denim Digital Week) olarak değiştirildi.
 

Denim Première Vision önümüzdeki yıl 2021 sonbahar buluşması için Arena Berlin'e geri dönüyor - Arena Berlin



Denim PV organizatörleri, kısıtlamalarla başa çıkmak ve katılımcılarla müşterilerinin bağlantı kurmasını sağlamak için etkili bir araca sahip. Première Vision Paris'in son buluşmasından bu yana, etkinlik ilk olarak 2018'de tanıtılan dijital pazarından faydalanmayı başardı. Dijital Pazar günümüz koşullarında yabancı ticari ortaklarla yüz yüze görüşmeler düzenlemenin zor olması nedeniyle, birçok profesyonelin zaten aşina bulunduğu ve mevcut koşullarda bir değer haline gelen bir araç oldu.
 
Première Vision web sitesi, Denim Digital Week için temel ticari çözüm oldu. Organizatörler, katılımcıların "sağlıkla ilgili kriz başladığından beri, ürün sayısında sınırlama olmaksızın veya herhangi bir süre abone olma yükümlülüğü olmaksızın koleksiyonlarını [sitede] serbestçe güncelleme seçeneğinden yararlandıklarını" belirtti. Durumun üstesinden gelmek için, sitenin işlevleri iyileştirildi, iletişim ve ticari ilişkiler kolaylaştırıldı ve katılımcıların daha kapsamlı içerik ve sunumlar sunmasına olanak verildi.

Denim Digital Week, kumaş üreticileri, giysi üreticileri, çamaşırcılar, apreciler, aksesuar üreticileri veya teknoloji firmaları gibi katılımcıların İlkbahar / Yaz 2022 koleksiyonlarını sergilemelerini sağlamak için tasarlandı.
 
Bunun yanı sıra, her zaman olduğu gibi, organizatörler denim ve moda camiasına ilham kaynağı olmayı da hedefliyor. 1 ve 2 Aralık'ta biri Première Vision ekibi, diğeri ise yaratıcı stüdyo Meidea'dan Lucia Rosin tarafından yönetilen iki trend atölyesi planlanıyor. Denim sektörünün geleceği üzerine yuvarlak masa sohbetleri ve Alessio Berto'nun öncülüğünde iki yaratıcılık atölyesi de gerçekleştirilecek. Son olarak, iki 'Akıllı Görüşme' (Smart Talk) konferansında sürdürülebilir kalkınma konusu değerlendirilecek. 25-26 Mayıs 2021'de Milano'daki Superstudio Più'de gerçekleştirilmesi planlanan Denim Première Vision etkinliğinde tekrar şahsen buluşma umuduyla, endüstri uzmanlarının ve markaların bir sonraki koleksiyonlarını hazırlamalarını sağlamak için tasarlanan çok yoğun bir program katılımcıları bekliyor.

 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.