27
Вакансии
L'OREAL GROUP
Sales Executive (m/f)
Permanent · SOFIA
ESTÉE LAUDER COMPANIES
Key Account Manager
Permanent · SOFIA
SALOMON
Vie -Industrial Quality Engineer Bulgaria M/W - Salomon Wintersports Equipment
Permanent · CHEPELARE
BEIERSDORF
Junior Key Account Manager
Permanent · SOFIA
BEIERSDORF
Brand Manager
Permanent · SOFIA
ESTÉE LAUDER COMPANIES
Multi-Brand Beauty Advisor, Sofia
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor (Bulgaria Mall)
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor
Permanent · SOFIA
H&M
Hiring Day Мол Парадайс, София, – Продавач – Консултант на Пълен Или Непълен Работен Ден
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor (The Mall)
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor (Mall Plovdiv)
Permanent · PLOVDIV
H&M
Sales Advisor (Mall Rousse)
Permanent · RUSE
H&M
Sales Advisor (Paradise Center)
Permanent · SOFIA
SALOMON
Vie - Ingénieur.e Qualité Industrielle H/F Site Bulgarie - Salomon Wintersports Equipment
Permanent · CHEPELARE
BEIERSDORF
Marketing & Shopper Intern
Internship · SOFIA
H&M
Hiring Day Бургас – Продавач – Консултант на Пълен Или Непълен Работен Ден
Permanent · BURGAS
H&M
Sales Advisor
Permanent · STARA ZAGORA
MASSIMO DUTTI
Visual Merchandiser
Permanent · SOFIA
OYSHO
Продавач-Консултант
Permanent · SOFIA
BERSHKA
Продавач-Консултант
Permanent · BURGAS
ZARA
Продавач-Консултант
Permanent · SOFIA
STRADIVARIUS
Продавач-Консултант
Permanent · SOFIA
Опубликовано
13 мая 2015 г.
Время чтения
3 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Denim Première Vision'ın önümüzdeki buluşması oldukça hareketli geçecek

Опубликовано
13 мая 2015 г.

“by”ı kullanımdan kaldıran, Première Vision’ın denim fuarının önümüzdeki buluşması, Fransız organizatörün tüm fuarları için yapılan düzenlemeyle getirilen, yeni adı Denim Première Vision ile 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde Barselona’da gerçekleştirilecek. Bu düzenleme fuarın adını basitleştirmek ve daha iyi akılda kalmasını sağlamak için yapıldı.


Kasım 2014 Buluşması


Bu fuarın 16. Etkinliği ve 2014 Mayıs ve Kasım buluşmalarının ardından Barselona’da düzenlenen 3. Organizasyon olma özelliğini taşıyor. Bu geçmiş iki etkinlik de iyi yorumlarla kapanmıştı. Geçtiğimiz Kasım ayında Katalan başkentinde 3900’den fazla ziyaretçi bir araya gelmişti, bu rakam 2013 Kasım ayındaki Paris buluşmasında ise 3200 olarak kaydedilmişti.
 
Sonuç olarak, Mayıs ayı sonunda, Denim Première Vision %45’i kumaşçı, %24’ü son işlemci/konfeksiyoncu/yıkayıcı, %21’i ise aksesuar üreticisi vb. olan 97 sergicisinin katılımını bekliyor. Sergiciler %29’u Türkiye, %18’i İtalya, %9’u İspanya'dan olmak üzere toplam 21 ülkeden katılacak. Organizatör aynı zamanda on adet yeni sergici firmanın katılacağını duyurdu. Bunlardan göze çarpanlar arasında 6 adet İtalyan konfeksiyoncu/son işlemci/yıkayıcı firma bulunuyor.

Denim Première Vision bu buluşmasında 4000 ziyaretçi ağırlamayı bekliyor. Organizatörler bu durumdan oldukça memnunlar. Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilen ilk Barselona etkinliği için yaklaşık 4480 ziyaretçi kaydolmuştu. 2013 mayısında Paris’te gerçekleştirilen etkinlik için açıklanan rakama kıyasla %45 oranında bir artış sağlanmış olacak.
 
Denim Première Vision veya kısa süre önceki adıyla Denim by Première Vision, Danimarkalı hazır giyim fuarı CIFF ile bir işbirliğine imza atmıştı. Bu işbirliğinin ardından yatan düşünce CIFF sergicilerinin Denim by için potansiyel ziyaretçiler olması ve denim fuarının ziyaretçilerinin ise CIFF için olası sergiciler olmasıydı. Bu faaliyetin adı Skandigang olarak belirlenmişti. Anlaşmanın uygulamaya konulması için, fuarlardan her biri diğerinde varlık göstermişti.
 
Bu sefer ise işbirliği kendini yalnızca hedef odaklı e-postalar olarak gösterdi. Fuarların birbirlerinin etkinliklerinde fiziksel olarak bulunmaları planlanmıyor.
 
Gelecek Denim Première Vision etkinlikler açısından zayıf geçmeyecek! Denim fuarı ilk kez, 27 Mayıs tarihinde saat 12.30’da gerçekleştirilecek olan ve Denim Trend Tasting adını taşıyan bir moda semineri organizasyonuna imza atıyor. Première Vision’ın moda ekiplerinin düzenlediği konferans, Denim Trends Area’nın bir uzantısı olacak ve eğilimlere daha sosyolojik ve toplumsal bir bakış açısı getirecek.
 
Türk denim şirketi Orta tarafından düzenlenen bir diğer konferans ise fuarın birinci ve ikinci günlerinde saat 14.30’da gerçekleştirilecek. Bu konferansın amacı, şirketin bir kimyasal ürünler üreticisi olan Garmon Chemicals ile, sürekli gelişim hedeflerine yönelik olarak GreenScreen etiketini almalarına olanak sağlayan işbirliklerini anlatmak olacak.
 
İspanyol Jeanologia fuar boyunca Blue Technology adını taşıyan bir tanıtım ortaya koyacak. Bu tanıtım, geçmişten geleceğe, kumaşın teknolojik düzeydeki gelişimini açıklamayı hedefliyor.
 
Son olarak Denim Première Vision fuar dahilinde I-Skool faaliyeti ile ilişkili olarak Isko ile olan işbirliğini açıklayacak. Bu işbirliği aslen moda okulu öğrencileri arasındaki bir yarışmayı ifade ediyor. Denim Première Vision, önümüzdeki Temmuz ayında Milano ödüllerinin dağıtımı sırasında Promissing Talent Award adını taşıyan bir ödül verecek. Isko tarafından seçilen 250 dosya arasından, Première Vision ekipleri denim meslekleri alanında bir geleceği olduğunu belirledikleri bir adayı seçecek.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.