Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 сент. 2022 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Dior Bir Sonraki Erkek Ön Koleksiyonunu Mısır'da Tanıtacak

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 сент. 2022 г.

Dünyayı dolaşan tasarımcı Kim Jones için yeni bir varış noktası. Dior erkek giyimsegmentinin kreatif direktörü, Mısır'da 2023 sonbaharı ön koleksiyonunu tanıtacak. Afrika ülkesinde ilk kez bir gösteri düzenleyecek olan Parisli marka, haberi FashionNetwork.com'a doğruladı ve gösterinin dünyanın en büyük tarihi alanlarından biri olan "Gize piramitleri arka planında" gerçekleştirileceğini ifade etti.


Dior Homme'un bir sonraki defilesinin gerçekleştirileceği alan - DR


Jones, defilesi için MÖ 2600 ile 2500 yılları arasında çölün ortasında inşa edilmiş olan görkemli piramitlerin bulunduğu büyülü ortamı seçti. Daha fazla ayrıntı vermeden, kısa bir notta belirtildiği gibi, “yaşam boyu süren seyahat tutkusunun” bir kutlaması olan “göksel” bir koleksiyon sunacağını belirtti.

Dior, çöl ortamından etkilenen ilk marka değil. Temmuz ayında Saint Laurent, erkek koleksiyonunu Fas'ın Agafay çölünde tanıttı. Lüks erkek giyim markası Stefano Ricci de bir sonraki şovunun destinasyonu olarak Mısır'ı seçti. Luksor şehrinde 50. yılını kutlamak için bir gösteri etkinliği düzenleyecek.

Salgının damgasını vurduğu iki yılın ardından, moda endüstrisi dünya çapındaki seyahatlerine şık bir şekilde devam ediyor, en egzotik destinasyonlar muhteşem etkinliklerin mekanları olarak tercih ediliyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.